KDolunay isimli üyenin son içerikleri

1. KDolunay

Öneri Sessiz, Kaliteli, Oyuncu Klavyesi Tavsiyesi (F75 İmdat!)

Valla hocam Temudan bunu sipariş etmiştim sesi diğerlerine kıyasla nasıldır sen daha iyi bilirsin.
  2. SIFIR ︎Lexar Thor DDR5 RAM OC (2x8GB) 16GB 6000MHz (XMP-EXPO)

Satılık SIFIR ︎Lexar Thor DDR5 RAM OC (2x8GB) 16GB 6000MHz (XMP-EXPO)

PAZARLIKSIZ SON FİYATTIR. Araştırırsanız gayet uygun olduğunu göreceksiniz. 【 Ürün Bilgileri: 】 【 Durum: SIFIR / Kutulu (Test edildi. ✔︎ ) 1 YIL Garantisi Devam Ediyor.】 【 Marka/Model: Lexar Thor OC ✔︎ 】 【 Kapasite: 16GB (2x8GB) ✔︎ 】 【 Ram Teknolojisi: DDR5 ✔︎ 】 【 Frekans Değeri: 6000MHz...
    5,300.00 TRY
  3. KDolunay

HANGİ ASUS MONİTÖR İŞİMİ GÖRÜR ?

[H3 id='ASUS+TUF+Gaming+VG27AQML1A']ASUS TUF Gaming VG27AQML1A[/H3] Bunu öneririm. Çok memnunum.
  4. KDolunay

ASUS TUF Gaming VG27AQML1A monitörden sesler geliyor

Aynı monitörde bende de var. Isınma soğuma ile ilgilidir tahminen. Şu ana kadar bir sorun yaşamadım.
  5. KDolunay

Teşekkür ederim. Takır tukur sesi en azından yarıya indirir mi bu ringler? Evet çok pahalı sayılmazlar dediğin gibi ama işe yaramasını umuyorum. Klavyeden memnun olmasam kaldırıp atacağım da işte...
  6. KDolunay

Arkadaşlar merhaba, Sistemime Aula F75 klavye almıştım. Klavyenin kullanımı, bağlantı hızı, görünüşü vb her yönüyle memnuniyet verici. Ancak öyle bir sorun var ki, evde fırtınalar estiriyor :)) SES. Evet, mekanik klavye alırken bunu göz önünde bulundurmuştum ama ben rahatsız olmasam da gece PUBG...
  7. KDolunay

Yardım Bu mouse alınır mı ? mouse önerisi

Bu markayı bilmiyorum ama AJAZZ marka bu forumda çok tutuluyor. Ben de imzamdaki Ajazz AJ159 Pro ve APEX versiyonlarını kullandım. Gayet rahat ve kullanışlı. Temudan denk getirirsen kuponla falan gayet uygun olabiliyor. Pro'nun Türkiye'deki versiyonları 2 bin lira bandında...
  8. KDolunay

Sistem nasıl görüşleriniz neler

1 yıl önce imzamdaki sistemi hazır sistemden monitör hariç 71k ya getirttim (eklemeler yaparak 80'i biraz geçti.) Enflasyonu düşünürsek pahalanması normal ama hazır sistemde bazı parçalar çok ucuza geliyor.
  9. KDolunay

Corsair 3000d Nasıl Kasa

Artık yeni nesil anakartların bu çıkışı ihtiyacı karşılıyor. Ekstra kasada olsa iyi olurdu tabii.
  10. KDolunay

Çözüldü✓ SSD Dolu Olmadığı Halde Dolu Gözüküyor. / Windows Defender?

Yapma hocam, sistem kaynaklarını acayip şekilde tüketen, olan virüse eylem gerçekleştiremeyen ama arka planda sürekli onunla ilgili uğraşan, üstüne üstlük karantina adı altında 500 GB'ı löp diye yutan bir programa ben harika mı diyecektim. Ayıp falan değil söylediklerim. Kaspersky yükledim...
  11. KDolunay

Çözüldü✓ SSD Dolu Olmadığı Halde Dolu Gözüküyor. / Windows Defender?

Merhaba arkadaşlar, Konuyu soru sormak niyetiyle açacakken çözümüne ulaştım. Aynı dertten muzdarip olan/olacak arkadaşlar için hem sorunu hem çözümünü paylaşmak istedim. Yaklaşık 7 aylık son sistem bilgisayarıma bağladığım harddiskte Windows Defender çok miktarda virüs algıladı (3.parti oyun...
  12. KDolunay

Yardım Steam'den Orijinal ETS 2'ye Dışarıdan DLC Çalışır mı?

Harikasın. Sağ ol. Valla alayım mı korsan tam set mi indireyim arada kalmıştım. Eğer dediğin gibi çalışacaksa Steam'den oyunu alıp DLC'leri netten çekerim. Multiplayer oynanıyor mu peki açık dünya ile? Bir de ban riski var mı?
  13. KDolunay

Steamde 2.7 saat oynanan oyun iade kabul edilirmi

Bence saçma bir uygulama. Bannerlord'u satın alıp oyunu yüklemeye bırakıp ayrılmıştım. Sabah baktığımda oyun kurulmuş, açılış ekranı gelmiş, orada duruyor. (Oyuna girilmeden.) Oynama süresi olarak Steam'de 4 saat falan yazıyordu. Yani ben iade etmek istesem kabul etmeyecek sistem. Bu yönünü...
  14. KDolunay

Yardım Steam'den Orijinal ETS 2'ye Dışarıdan DLC Çalışır mı?

Steam dlc 'leri değildi sanırım? Yani multiplayerde dışarıdan dlc işe yaradı mı?
Geri