Neler Yeni

Orjinal minecraft nasıl arkadaşla oynanır

Cem_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Cem
aternos kullanmayı düşünüyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

realms paralı diyorlar ?
hocam aternosun sunucuları patatesle filan yönetiliyor hiç önermem lagdan oynanmıyor oyun özellikle elytra aldıktan sonra uçamıyosunuz 2 saniyede bir takılıyorsunuz chunklar yüklenmiyor realms bi arkadaş 10tl yazmış onuda alabilirsiniz ama ücretsiz istiyosanız essential en iyisi bence

Lorx61

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
794
İsim
Kadir
hocam aternosun sunucuları patatesle filan yönetiliyor hiç önermem lagdan oynanmıyor oyun özellikle elytra aldıktan sonra uçamıyosunuz 2 saniyede bir takılıyorsunuz chunklar yüklenmiyor realms bi arkadaş 10tl yazmış onuda alabilirsiniz ama ücretsiz istiyosanız essential en iyisi bence
dostum realmsi nasıl alıp kullanabileceğim detaylı bir video var mı

Light

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
406
İsim
Arda Yıldırım
ikinizde de orijinal olan varsa essential modu kurup birbirinizi arkadaş ekleyin sorunsuz oynarsınız.

Lorx61

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
794
İsim
Kadir
direkt curseforge üstünden essential mod ile oynayabilirsiniz.
aga sorunsuz bir şekilde takılmadan oynayabileceğimiz hangisi

bende bunu dicektim
ikinizde de orijinal olan varsa essential modu kurup birbirinizi arkadaş ekleyin sorunsuz oynarsınız.
youtube de yapabileceğim detaylı bir video var mı hocam

Shourd

80+ Gold
aga sorunsuz bir şekilde takılmadan oynayabileceğimiz hangisi

youtube de yapabileceğim detaylı bir video var mı hocam
gayet iyi anlatıyor kısa ve öz

Shourd

80+ Gold

Lorx61

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
794
İsim
Kadir
mod zaten bu videoya bakın öyle uğraştırmaz kendimde kulanıyordum tabi tlauncherde
hocam dediğim gibi bizim oyun orjinal 650 tl olandan 2 tane aldık daha indirmedik 1 hafta sonra filan indirip oynicaz şimdiden araştırıyorum yani oyunumuz orjinal kısaca ve o programda virüs vs olur mu veya bilgisayarı ağırlaştırır mı

Shourd

80+ Gold
hocam dediğim gibi bizim oyun orjinal 650 tl olandan 2 tane aldık daha indirmedik 1 hafta sonra filan indirip oynicaz şimdiden araştırıyorum yani oyunumuz orjinal kısaca ve o programda virüs vs olur mu veya bilgisayarı ağırlaştırır mı
hocam yanlış anlamışsınız öyle korkmanızı gerektiren bişi yok sadece bu bi mod yani eğer içiniz rahat edicekse gidip virüstotalda taratın sadece bi mod bu yani

Lorx61

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
794
İsim
Kadir
hocam yanlış anlamışsınız öyle korkmanızı gerektiren bişi yok sadece bu bi mod yani eğer içiniz rahat edicekse gidip virüstotalda taratın sadece bi mod bu yani
ha anladım hocam birazdan video detaylı izlicem son olarak online oynamak için kesinlikle bu yöntemimi öneriyorsunuz ve çok teşekkürler

Shourd

80+ Gold
ha anladım hocam birazdan video detaylı izlicem son olarak online oynamak için kesinlikle bu yöntemimi öneriyorsunuz ve çok teşekkürler
bişi değil kesinlikle öneriyorum demiyim ben kednim arkaşlarımla bol bol bu modu kulandık aternos ağır diye ücretsiz olarak en iyisi bu diyebilirim ve sorunuz olursa burdayım

Top Bottom