Arama sonuçları: *

1. Dusmax

🟢 NVIDIA 572.16 Yeni Sürücü + App Güncellemesi Yayınlandı! 🟢

Hocam ön ayarlı modeller olması gerek
  2. Dusmax

DLSS geçersiz kılma
  3. Dusmax

Yardım S24 mü? iPhone 13 mü?

Detaylara kimse takılmıyor zaten hocam bunu bende fark ettim.Takılanlarda kendi tercihine göre modeli seçiyor.
  4. Dusmax

Yardım S24 mü? iPhone 13 mü?

İphone 14'ten S23 serisine geçme tercihi alan 3 arkadaşım oldu.Birisi telefonu aldığı gibi samsung tarafına geçme kararı aldı kamerasında ki sorundan kaynaklı.Diğerleri de farklı sebeplerden dolayı geçti.Fotoğraf performansı net olarak 14 serisinden iyi.Video konusuna gelirsek yeni çektiğim...
  5. Dusmax

Hocam grafiklere gel sonra herhangi oyuna tıkla aşağıya kaydırıp sürücü ayarlarından DLSS geçersiz kılma özelliğine bak desteklenmiyor yazıyorsa oyun desteklemiyor.Destekleniyorsa onu açın.
  6. Dusmax

Hocam şart galiba. 1738255011 DLSS 4 ile Sons Of The Forest'ta tam 30 fps artış yaşadım.
  7. Dusmax

Bu özelliği kullanan oyunlar arasında nvidianın sitesinde sons of the forest göremedim ama açabildim sürücüden.
  8. Dusmax

DLSS geçersiz kılma diye bir şey var DLSS 3 destekleyen oyunlarda DLSS3'ü DLSS4 olarak kullanıyor.Sons of the forest'ta bu özelliğe sahip.
  9. Dusmax

Farkı nasıl anlıcaz hocam hangi oyunlara getirildi DLSS4
  10. Dusmax

Yardım Aternos TNT yapı hasarı nasıl kapatılıyor?

Hangi eklenti kanka.Ben eklentisiz yapmıştım
  11. Dusmax

Yardım Aternos TNT yapı hasarı nasıl kapatılıyor?

Arkaadaşlar başlıkta belirttim önceden kapamıştım nasıl yaptıysam ama şuan bulamıyorum çözümünü.
  12. Dusmax

DLSS 4 güncellemesi ne zaman gelir?

Tamamdır hocam teşekkürler
  13. Dusmax

Emin misiniz okuduğum yazılarda ve videolarda Frame Gen teknolojisinin de geliştiğini 2 kare arası 1 kare yerine 3 kare eklediği multi frame genin ise daha fazla kare eklediği belirtiliyor.
  14. Dusmax

Zaten o yüzden 3 kareden fazla koyma muhabbeti yok mu multi frame gen de
  15. Dusmax

Multi Frame değil o teknoloji zaten frame gen.Multi frame gen 3 kareden daha fazlasını ekliyormuş öyle gördüm.Doğru mudur bilemem.
  16. Dusmax

Bahsettikleri şey multi frame gen hocam
  17. Dusmax

Hocam haberlerin kaynağı ne? Nvidia kendi sitesinde yayınlamış geleceğini. 1736453492 Teşekkür ederim hocam
  18. Dusmax

Hocam gelicek nvidianın sitesinden bakarsanız görürsünüz.Tek multi frame gen gelmicek
  19. Dusmax

Evet zaten frame gen muhtemelen multi frame gen 2 kare arasına 8 kare üretiyor olabilir.Çünkü multi frame gen ile performans artışının 8 kat olacağı yazıyor.
Top Bottom