Dlss 4 sadece 5000 serisinde olacak.Arkadaşlar başlıkta da belirttim bu güncelleme ne zaman gelir?
Dlss 4 sadece 5000 serisinde olacak.Arkadaşlar başlıkta da belirttim bu güncelleme ne zaman gelir?
Hocam zaten DLSS teknolojisinin kendisi cok FPS arttirmiyor. FPS 50 ise 70-80 yapar DLSS. FPS arttiran asil sey Frame Generation. FPS 50 iken 150 yapiyor. Simdi Frame Gen update alacak bu DLSS 4 ile birlikte ve 150 FPS olur maks 200 FPS yeter de artar yani. 20 ve 30 serisini guncelleme gelecek yaziyor da gelecek seyler FPS falan arttiran seyler olacagini pek sanmiyorum. Daha cok ray tracing ile ilgili guncellemeler ve goruntuyu stabile etmekle ilgili seyler geliyor 20 ve 30a. Frame gen de yok zaten bu kartlarda. Cok bir sey beklememek lazim.Adamlar 3x serisi bile çok daha iyi olacak diyor yani. O zaman ben neden 5x serisi alayım ? Kullandığım kart zaten 2k (genelde hikayeli oynarım zaten) çoğu hikayeli oyunda 60 fps kurtarıyor 50-45 bazı oyunlarda ama high mid arası yapsam gene 60. Bana hazırda zaten yeten kart daha iyi olacaksa yeni ürünü neden tercih edeyim.
Özetle böyle satış stratejisi olmaz bence. 3x serisine vereceği şey o kadar fazla etki edeceğini sanmıyorum. Nerden baksan saçma durum inandırıcı gelmiyor bana şahsen.
50 den 70 yaparsa o bile fazla bence Demek istediğim benim gibi de düşünen de büyük bir kitle var diğer yandan. Hani 70 alıyorsam ne diye 150 için para harcıyayım? İkisi de akıcı sonuçta. Genelde satış stratejisi için tüm kitleyi göze almaları lazım olduğu için ben cidden 3x serisinde 10 fps zar zor artış yaşanacağını düşünüyorum gene.Hocam zaten DLSS teknolojisinin kendisi cok FPS arttirmiyor. FPS 50 ise 70-80 yapar DLSS. FPS arttiran asil sey Frame Generation. FPS 50 iken 150 yapiyor. Simdi Frame Gen update alacak bu DLSS 4 ile birlikte ve 150 FPS olur maks 200 FPS yeter de artar yani. 20 ve 30 serisini guncelleme gelecek yaziyor da gelecek seyler FPS falan arttiran seyler olacagini pek sanmiyorum. Daha cok ray tracing ile ilgili guncellemeler ve goruntuyu stabile etmekle ilgili seyler geliyor 20 ve 30a.
Hocam adamlar gelecek diyor. Fotoğraf bırakıyorlar. Siz gelmeyecek diyorsunuz. Ben anlayamadım bu işi gelecek mi gelmeyecek mi?Dlss 4 sadece 5000 serisinde olacak.
Karıştırıyor olabilirim hocam , arkadaşlar gelecek diyorsa gelecektir , yanlış hatırlatmış olabilirim.Hocam adamlar gelecek diyor. Fotoğraf bırakıyorlar. Siz gelmeyecek diyorsunuz. Ben anlayamadım bu işi gelecek mi gelmeyecek mi?
O 2 kare arasına 3 kare ekleyebilen teknoloji zaten Multi Frame GenDLSS 4 teknolojisi 2000 serisi üstü tüm kartlara gelicek hocam.4000 serisi kartlarda ki yapay zeka donanımsal olduğundan dolayı Multi Frame Gen dışında ki tüm DLSS 4 özellikleri gelecek.Ben tüm haberlerde böyle okudum aynı şekil videolarda da öyle gördüm.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ve ek olarak DLSS 4'te fps oranının 3 kat artmasının sebebi 2 kare arasına 3 kare ekleyebiliyor olmasından kaynaklı.Bunun da multi frame gen olmadığını görmüştüm.
Multi Frame değil o teknoloji zaten frame gen.Multi frame gen 3 kareden daha fazlasını ekliyormuş öyle gördüm.Doğru mudur bilemem.O 2 kare arasına 3 kare ekleyebilen teknoloji zaten Multi Frame Gen
Ekstradan DLSS4 ile DLSS3.5 arasında fark olacağını düşünüyorsanız cidden çok büyük hayal kırıklığına uğrayacaksınız 3000 ya da 4000 serisi kullanıyorsanız
Frame gen ile Multi Frame gen aynı teknoloji sadece Multi Frame gen daha gelişmişiMulti Frame değil o teknoloji zaten frame gen.Multi frame gen 3 kareden daha fazlasını ekliyormuş öyle gördüm.Doğru mudur bilemem.