Neler Yeni

DLSS 4 güncellemesi ne zaman gelir?

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,302
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)

Dusmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,014
İsim
Tayfun Yılmaz
Dediğin şey frame gen zaten eski framegen 1 kare üretiyordu bu 4 kare üretiyor veya daha fazla tam sayısını bilmiyorum.
Evet zaten frame gen muhtemelen multi frame gen 2 kare arasına 8 kare üretiyor olabilir.Çünkü multi frame gen ile performans artışının 8 kat olacağı yazıyor.

Dusmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,014
İsim
Tayfun Yılmaz
4000 serisine gelmeyecek dlss4 fakat iyileştirme yapılacağı yönünde haberler var
Hocam gelicek nvidianın sitesinden bakarsanız görürsünüz.Tek multi frame gen gelmicek

KOJJOK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
sara
Yeni Çoklu Çerçeve Nesil teknolojisine sahip NVIDIA DISS 4'ün, 2025'in başlarında piyasaya sürülmesi beklenen GeForce RTX 50 Serisi gpu'larla birlikte piyasaya sürülmesi bekleniyor. Bu güncelleme, uyumlu oyunlar ve uygulamalar için önemli performans iyileştirmeleri ve gelişmiş görüntü kalitesi vaat ediyor2.

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
512
İsim
Burak
Hocam gelicek nvidianın sitesinden bakarsanız görürsünüz.Tek multi frame gen gelmicek
Gelmeyeceği yönünde çok haber var ama izlediğim videoda iyileştirme yapılması bekleniyor 3.5 için

Dusmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,014
İsim
Tayfun Yılmaz
Gelmeyeceği yönünde çok haber var ama izlediğim videoda iyileştirme yapılması bekleniyor 3.5 için
Hocam haberlerin kaynağı ne? Nvidia kendi sitesinde yayınlamış geleceğini.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yeni Çoklu Çerçeve Nesil teknolojisine sahip NVIDIA DISS 4'ün, 2025'in başlarında piyasaya sürülmesi beklenen GeForce RTX 50 Serisi gpu'larla birlikte piyasaya sürülmesi bekleniyor. Bu güncelleme, uyumlu oyunlar ve uygulamalar için önemli performans iyileştirmeleri ve gelişmiş görüntü kalitesi vaat ediyor2.
Teşekkür ederim hocam

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
512
İsim
Burak
Hocam haberlerin kaynağı ne? Nvidia kendi sitesinde yayınlamış geleceğini.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Teşekkür ederim hocam
Technopat donanım arşivi ve PC hocası videoda bahsetti diye biliyorum?

Dusmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,014
İsim
Tayfun Yılmaz

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
512
İsim
Burak
Bahsettikleri şey multi frame gen hocam
Videoda direkt dlss4 diye bahsetmedi onu diyorum hocam belki güncelleme ile ismi değişmeden getirirler bende bilmiyorum gelse fena olmaz hani 4000 serisi eski değil sonuçta

Vemoxis

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Berkay Kahraman
Technopat donanım arşivi ve PC hocası videoda bahsetti diye biliyorum?
NVIDIA DLSS 4 Tanıtıldı: İşte Yenilikler - Webtekno

Hocam soyle dusun bu ekrandaki tum gelistirmeler ve yeni eklenen ozelliklerin tumune DLSS 4 deniyor. DLSS 4 ozelliklerinden Multi Frame Gen ozelligi sadece 50 serisine gelecek fakat onun disindaki FPS arttirma ve VRAM kullanimi azaltma gibi DLSS4 teknolojileri 40 serisine de gelecek vs vs. Bu fotografta yaziyor hepsi.

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
512
İsim
Burak
NVIDIA DLSS 4 Tanıtıldı: İşte Yenilikler - Webtekno

Hocam soyle dusun bu ekrandaki tum gelistirmeler ve yeni eklenen ozelliklerin tumune DLSS 4 deniyor. DLSS 4 ozelliklerinden Multi Frame Gen ozelligi sadece 50 serisine gelecek fakat onun disindaki FPS arttirma ve VRAM kullanimi azaltma gibi DLSS4 teknolojileri 40 serisine de gelecek vs vs. Bu fotografta yaziyor hepsi.
3 2 serilerini de dışlamamışlar güzel ürünler tam çıksın piyasa otursun direkt yeni sistem 5000 serisi cekicem

Deepnise

80+
Adamlar 3x serisi bile çok daha iyi olacak diyor yani. O zaman ben neden 5x serisi alayım ? Kullandığım kart zaten 2k (genelde hikayeli oynarım zaten) çoğu hikayeli oyunda 60 fps kurtarıyor 50-45 bazı oyunlarda ama high mid arası yapsam gene 60. Bana hazırda zaten yeten kart daha iyi olacaksa yeni ürünü neden tercih edeyim.

Özetle böyle satış stratejisi olmaz bence. 3x serisine vereceği şey o kadar fazla etki edeceğini sanmıyorum. Nerden baksan saçma durum inandırıcı gelmiyor bana şahsen.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,384
Üyeler
164,830
Son üye
HalilEren
Top Bottom