Ölü piksel dışında belki de ben ayarlayamadım ama bir forum vs bakınırken özellikle beyaz ekran üzerinde siyah yazıların bulunduğu sayfalar çok fazla gözümü...
Aynı model monitörü bende aldım bugün geldi 3 adet ölü piksel çıktı, trendyol tech burada satıcısından aldım aşağıdaki fotoları paylaştım beğenmedim...
kanka aynı durum başıma gelmişti ben hiç ölü pixelden bahsetmeden renk paletini beğenmediğimi gözümü aldığını belirterek iade ettim. bu tarz durumlarda hiç...
İade açıcaksınız. nedenine asla ölü pixel yazmayacaksınız. Ürünü beğenmedim, masama büyük geldi gibi cümleler yeterli. Zaten 14 gün boyunca tüketici hakları...
Merhaba arkadaşlar. 23.06.2026 tarihinde amazon üzerinden LG 27G640A-B monitör aldım. görselde belirttiğim bölgede beyaz ekranda hiç yanmayan leke gibi...
bu darboğaz muhabbeti hiç bitmeyecek demi, darboğaz olmayan tek bir sistem yok, 9800x3d alıp cs de valoda darboğazım yok diye gezenlerde dahi darboğaz var...
güncel sistemi bırakmayı unutmuşum. Evet 2k geçmek istediğim için istiyorum zaten bu yükseltmeyi. malum 7700xt biraz sınırda kalıyor gibi. Ama darboğaz...