Yaklaşık 4-5 ay önce sistem topladım arkadaşlar. Oyunlarda sorun olmuyor fakat Chrome üzerinden film ya da YouTube video açınca görselde belirttiğim gibi çizgiler oluşuyor. Mouse hareket ettirince kaybolup geri geliyorlar. Sebebi nedir acaba? DDU ile sürücü silip tekrar kurdum fakat fayda...
Ryzen 9000 ready yazıyor
Tekrar deneyeyim hocam
1752269302
Yerleri değiştim tek kit denedim fayda etmedi. Power basınca cpu kırmızı dram turuncu yanıyor ve görüntü yok
Baştan sök tak yaptım hocam bu sefer cpu ve dram ışığı sönmüyor sürekli yanıyor
10 dk bekledim hocam hem görüntü gelmiyor hem cpu ve dram ışıkları kırmızı yanıyor
Bios ekranına bile ulaşamadım hocam
Merhaba arkadaşlar yeni bilgisayar topladım kurulumunu yaptım fakat görüntü alamıyorum. Power tuşuna bastığımda anakart üzerinde cpu ışığı kırmızı dram ışığı turuncu yanıp sönüyor ardından boot ışığı yeşil yanıp sönüyor ve öylece kalıyor. Görüntü de alamıyorum nerede hata yaptım acaba ?
Laptop durup dururken kapandı. Her açmaya çalıştıgımda direkt bios açılıyor. Neden olmuş olabilir ? Ayrıca boot kısmında boot option kısmı boş normal mi ?
Merhaba arkadaşlar, msi bravo 15 laptop kullanıyorum. son 1 haftadır sadece valorant oynarken birden bire fps 70 80lere düşüyor (normalde 250 civarı) çok fazla fps drop yaşıyorum ve fanlar jet motoru gibi çalışıyor. Sıcaklıklar normal olmasına rağmen yaşanıyor bu. Sebebi neyden olabilir acaba ...
Merhaba arkadaşlar, itopya üzerinden Razer DeathAdder V3 mouse almıştım fakat arızalanınca geri gönderdim. Yeni mouse arayışına girdim. Arkadaş önerisi ile bu mouse buldum. Önerir misiniz ?
ürün...
hocam youtube bir video açınca %100 gpu kullanımı vardı donanım hızlandırma kapatınca chrome %100 kullanma sorunu kalmadı ama GG uygulaması hala %100 kullanmaya devam ediyor. GG kapatınca sorun kalmıyor ama böyle bir şey yoktu neden böyle oldu acaba? Ayrıca GG kapatınca renklenme sorunu da...