Ölü piksel dışında belki de ben ayarlayamadım ama bir forum vs bakınırken özellikle beyaz ekran üzerinde siyah yazıların bulunduğu sayfalar çok fazla gözümü yoruyor ve yazı okunamayacak kadar parlak görünüyordu. Parlaklığı düşürmeyi denedim fakat kısık parlaklıkta bile aynı sorun vardı piksel...
Merhaba arkadaşlar. 23.06.2026 tarihinde amazon üzerinden LG 27G640A-B monitör aldım. görselde belirttiğim bölgede beyaz ekranda hiç yanmayan leke gibi, siyah ekranda da yeşil olarak beliren toplamda 3 adet ölü piksel mevcut. Mağaza ile iletişime geçtim LG yetkili servisi ile görüşmem...
güncel sistemi bırakmayı unutmuşum. Evet 2k geçmek istediğim için istiyorum zaten bu yükseltmeyi. malum 7700xt biraz sınırda kalıyor gibi. Ama darboğaz yemekten korkuyorum. ddr4 sistemde alabileceğim daha iyi bir işlemci var mı emin değilim. ddr5 geçmek biraz fazla masraflı olacak ve sadece oyun...
Yaklaşık 4-5 ay önce sistem topladım arkadaşlar. Oyunlarda sorun olmuyor fakat Chrome üzerinden film ya da YouTube video açınca görselde belirttiğim gibi çizgiler oluşuyor. Mouse hareket ettirince kaybolup geri geliyorlar. Sebebi nedir acaba? DDU ile sürücü silip tekrar kurdum fakat fayda...
Ryzen 9000 ready yazıyor
Tekrar deneyeyim hocam
1752269302
Yerleri değiştim tek kit denedim fayda etmedi. Power basınca cpu kırmızı dram turuncu yanıyor ve görüntü yok
Baştan sök tak yaptım hocam bu sefer cpu ve dram ışığı sönmüyor sürekli yanıyor
10 dk bekledim hocam hem görüntü gelmiyor hem cpu ve dram ışıkları kırmızı yanıyor
Bios ekranına bile ulaşamadım hocam
Merhaba arkadaşlar yeni bilgisayar topladım kurulumunu yaptım fakat görüntü alamıyorum. Power tuşuna bastığımda anakart üzerinde cpu ışığı kırmızı dram ışığı turuncu yanıp sönüyor ardından boot ışığı yeşil yanıp sönüyor ve öylece kalıyor. Görüntü de alamıyorum nerede hata yaptım acaba ?