omer.ylgn isimli üyenin son içerikleri

1. O

7700 XT sistemde renkli çizgiler oluyor

Yaklaşık 4-5 ay önce sistem topladım arkadaşlar. Oyunlarda sorun olmuyor fakat Chrome üzerinden film ya da YouTube video açınca görselde belirttiğim gibi çizgiler oluşuyor. Mouse hareket ettirince kaybolup geri geliyorlar. Sebebi nedir acaba? DDU ile sürücü silip tekrar kurdum fakat fayda...
  2. O

Yeni kurulum görüntü gelmiyor.

Ryzen 9000 ready yazıyor Tekrar deneyeyim hocam 1752269302 Yerleri değiştim tek kit denedim fayda etmedi. Power basınca cpu kırmızı dram turuncu yanıyor ve görüntü yok
  3. O

Baştan sök tak yaptım hocam bu sefer cpu ve dram ışığı sönmüyor sürekli yanıyor 10 dk bekledim hocam hem görüntü gelmiyor hem cpu ve dram ışıkları kırmızı yanıyor Bios ekranına bile ulaşamadım hocam
  4. O

Msi X670-e anakart R5 7500f işlemci Patroit viper 32gb ram 5060ti ekran kartı Samsung 990 pro 1 tb ssd Msi a750gl 750w psu
  5. O

Merhaba arkadaşlar yeni bilgisayar topladım kurulumunu yaptım fakat görüntü alamıyorum. Power tuşuna bastığımda anakart üzerinde cpu ışığı kırmızı dram ışığı turuncu yanıp sönüyor ardından boot ışığı yeşil yanıp sönüyor ve öylece kalıyor. Görüntü de alamıyorum nerede hata yaptım acaba ?
  6. O

Çözüldü✓ Laptop kapandı açılmıyor.

sağ olun hocam.
  7. O

Yarın bir bakacağım hocam imkan olursa değiştiririm tabi.
  8. O

Hocam asus ama modelini bilmiyorum. 10 yıllık falan. 1749939610 Hdd ölmüş ise çok üzülürüm kaç yıldır beni yarı yolda bırakmamıştı.
  9. O

Laptop durup dururken kapandı. Her açmaya çalıştıgımda direkt bios açılıyor. Neden olmuş olabilir ? Ayrıca boot kısmında boot option kısmı boş normal mi ?
  10. O

Laptop fanları %100 çalışıyor

Merhaba arkadaşlar, msi bravo 15 laptop kullanıyorum. son 1 haftadır sadece valorant oynarken birden bire fps 70 80lere düşüyor (normalde 250 civarı) çok fazla fps drop yaşıyorum ve fanlar jet motoru gibi çalışıyor. Sıcaklıklar normal olmasına rağmen yaşanıyor bu. Sebebi neyden olabilir acaba ...
  11. O

Darmoshark M3 Pro Max Wireless Mouse alınır mı ?

Merhaba arkadaşlar, itopya üzerinden Razer DeathAdder V3 mouse almıştım fakat arızalanınca geri gönderdim. Yeni mouse arayışına girdim. Arkadaş önerisi ile bu mouse buldum. Önerir misiniz ? ürün...
  12. O

Çözüldü✓ GÖRSELDEKİ SORUN NEDEN KAYNAKLI OLABİLİR ?

Tarayıcı ayarlarından donanım hızlandırmayı kapatıp SteelSeries GG uygulamasını silip yükleyince sorun kalmadı. Yardımcı olan herkese teşekkür ediyorum.
  13. O

hocam youtube bir video açınca %100 gpu kullanımı vardı donanım hızlandırma kapatınca chrome %100 kullanma sorunu kalmadı ama GG uygulaması hala %100 kullanmaya devam ediyor. GG kapatınca sorun kalmıyor ama böyle bir şey yoktu neden böyle oldu acaba? Ayrıca GG kapatınca renklenme sorunu da...
  14. O

Hocam açıklamanızda yazan sistemdeki monitörden memnun musunuz ben de almayı düşünüyordum da
  15. O

Hayır hocam yeni temiz kurulum yaptım indirdiğim korsan bir yazılım yok. Gta 5 tr yama ve ac odysey tr yama dışında. deneyeceğim hocam teşekkür ederim
Geri