Arama sonuçları: *

1. kaan._sahin

Yardım Forza horizon 4 festival oynatma listesi ödülümü vermedi ne

Oynatma listesinin %60 tamamladım fakat horizon sahne arkası biletimi vermedi vermesi gerektiği halde ne yapabilirim yardımcı olursanız sevinirim.
  2. kaan._sahin

Forza horizon 4 donup oyundan atma sorunu

eninde sonunda güncelleme getirirler yoksa oyuncu kaybederler o yüzden al ben yeni aldım daha fazla para verdim ama napalım artık geçti bir kez :) 1617967378 yaptım fakat şuan ana oturumuma erişemiyorum administrator profilinde kaldım
  3. kaan._sahin

evet soy isimim şahin
  4. kaan._sahin

evet herkes bu sorunla uğraşıyor birsürü çözüm yolu var bi yandan da nerdeyse hiç yok çok saçma hesap değiştir veya forza fix gibi şeyler diyorlar bazılarında olmamış ama bazılarında işe yaramış garip bir olay
  5. kaan._sahin

evet malesef öyle birde forza fix denilen bir şey var önerirmisin
  6. kaan._sahin

ömcelikle merhabalar forza horizon 4 oyununa sahibim steam dan aldım xbox da oynarken ne takılma ne donma ne de oyundan atma sorunu vardı fakat steam versiyonunda ilk görevdeki giriş efektine gelince atıyor bunun çözümü varmı yardımcı olursanız sevinirim. tam olarak burda oluyor 100 fps lerden...
  7. kaan._sahin

Hayatında hiç çekiliş kazanan var mı?

türk kahvesi kazandım
  8. kaan._sahin

Bu sistemle kasmadan oynayabilceğeim oyun önerileri

30 fps oynanabilir mi
  9. kaan._sahin

Bu sistemle kasmadan oynayabilceğeim oyun önerileri

öncelikle merhaba bi arkadaşımıza ufak çaplı bir bilgisayar topladık ama tam olarak neyi açar bilmiyoruz ve birkaç sorunu var parçalar şu şekilde : : Anakart= GIGABYTE GA-78 LMT-S2. AM3+ Anakart DDR3 DX10 HT3.0 Ekran kartı= amd radeon r7 200 series . İşlemci= amd athlon ii x4 620 processor...
  10. kaan._sahin

Monster aryond monitör

sağol teşekkür ederim
  11. kaan._sahin

Monster aryond monitör

hayır başka monitör aldım Msi g271 27inç aldım
  12. kaan._sahin

İyi sistem düşük fps

bende de öyle anlamadım iyi sistem var kötü fps alıyorum
  13. kaan._sahin

Rx 5500 xt vs gtx 1660s tercih

1660 super reiz :D
  14. kaan._sahin

sizce bu monitör alınır mı?

reiz biraz geç cevap verdin sanki ekim de açtım konuyu monitörü aldım Msi gayet de memnunum
  15. kaan._sahin

İtopya hazır YouTube ve Twitch sistemlerinin içinde ücretsiz işletim sistemi kurulumu dur?

benim bildiğim deneme sürümü olarak kuruluyordu yanlış biliyormuşum öğrenmiş oldum :) 1608004754 key için sorduğumda aldığım cevap freedos sistem kur kafan rahat olur sonra cmd ile etkinleştirirsin oldu ondan dolayı bu şekilde kalmış aklımda
  16. kaan._sahin

İtopya hazır YouTube ve Twitch sistemlerinin içinde ücretsiz işletim sistemi kurulumu dur?

hayır yaşamazsın istersen cmd den etkinleştirebilirsin orjinal windows gibi kullanırsın ben kullanıyorum ve hiçbir sorun yaşamadım https://forum.donanimarsivi.com/konu/uecretsiz-windows-10-etkinlestirme.82891/ buradan bakabilirsin
  17. kaan._sahin

evet ama genelde süreyi bitireni görmedim 1608002903 birkaç özelliği sadece erişilemez oluyor örneğin tema değiştiremiyorsun
  18. kaan._sahin

ben aldığımda kurulu değildi fakat çok zor bir şey değil freedos işletim sistemi kurabilirsin ben aldığımda kurulu değildi fakat çok zor bir şey değil freedos işletim sistemi kurabilirsin
Top Bottom