Neler Yeni

Forza horizon 4 donup oyundan atma sorunu

Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
kaan şahin
ömcelikle merhabalar forza horizon 4 oyununa sahibim steam dan aldım xbox da oynarken ne takılma ne donma ne de oyundan atma sorunu vardı fakat steam versiyonunda ilk görevdeki giriş efektine gelince atıyor bunun çözümü varmı yardımcı olursanız sevinirim.
tam olarak burda oluyor 100 fps lerden yavaş yavaş düşerek donup atıyor

Ekler

• 1617963199531.png
    1617963199531.png
    2.5 MB · Hit: 92

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
steam versiyonu biraz sorunlu. zamanla düzelir.

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
evet malesef öyle birde forza fix denilen bir şey var önerirmisin
ben microsoft mağazadan almıştım. sorun yaşamadığım için bir şey diyemem. kullanan varsa ancak yardımcı olabilir.

akıllı kuş

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,109
İsim
Cicikuş
ömcelikle merhabalar forza horizon 4 oyununa sahibim steam dan aldım xbox da oynarken ne takılma ne donma ne de oyundan atma sorunu vardı fakat steam versiyonunda ilk görevdeki giriş efektine gelince atıyor bunun çözümü varmı yardımcı olursanız sevinirim.
tam olarak burda oluyor 100 fps lerden yavaş yavaş düşerek donup atıyor
hocam bendede oluyor. sadece oyundan olabilir yada bilgisayarla alakalı bir şeydir fazla fikrim yok.
Mesaj otomatik birleştirildi:

(demek istediğim bu hatayı tek siz yaşamıyorsunuz)

Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
kaan şahin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam bendede oluyor. sadece oyundan olabilir yada bilgisayarla alakalı bir şeydir fazla fikrim yok.

(demek istediğim bu hatayı tek siz yaşamıyorsunuz)
evet herkes bu sorunla uğraşıyor birsürü çözüm yolu var bi yandan da nerdeyse hiç yok çok saçma hesap değiştir veya forza fix gibi şeyler diyorlar bazılarında olmamış ama bazılarında işe yaramış garip bir olay

steam versiyonu biraz sorunlu. zamanla düzelir.
harbi mi hocam yaa bende tam alsam mı diyordum bunu duyunca üzüldüm çünkü sıkıntılı oyunlardan bıktım korsanı bıraktım orjinal oyundada böyle oluyorsa verdiğimiz paraya yazık yani

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
harbi mi hocam yaa bende tam alsam mı diyordum bunu duyunca üzüldüm çünkü sıkıntılı oyunlardan bıktım korsanı bıraktım orjinal oyundada böyle oluyorsa verdiğimiz paraya yazık yani
şu an güzel bir indirimde. düşünüyorsan değerlendir. güncellemelerle düzelir. ben microsoft mağazadan aldım sorun yaşamıyorum.

şu an güzel bir indirimde. düşünüyorsan değerlendir. güncellemelerle düzelir. ben microsoft mağazadan aldım sorun yaşamıyorum.
zaten bu sorun yaşayanlar bu oyunda hep steamdan alanlar microsoft store da bir sıkıntı yok bakalım düşüneceğim

Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
kaan şahin
eninde sonunda güncelleme getirirler yoksa oyuncu kaybederler o yüzden al ben yeni aldım daha fazla para verdim ama napalım artık geçti bir kez :)

Windows kullanıcı adında Türkçe karakter var mı? Benimde hesabımın ismi İbrahim'di ingilizce karakter olan başka bir isim girince düzeldi. Buradan bakıp bir dene. https://www.technopat.net/sosyal/ko...namedeki-kullanici-adini-degistirmek.1383930/
yaptım fakat şuan ana oturumuma erişemiyorum administrator profilinde kaldım

Son düzenleme:

İbrahim Özel

80+ Silver
En İyi Cevap
13
eninde sonunda güncelleme getirirler yoksa oyuncu kaybederler o yüzden al ben yeni aldım daha fazla para verdim ama napalım artık geçti bir kez :)

yaptım fakat şuan ana oturumuma erişemiyorum administrator profilinde kaldım
Diğer oturuma geçemiyor musunuz? Açılışta karşınıza çıkıyor soldan seçmeniz gerekiyor.

Top Bottom