Arkadaşlar Lenovo legion 320 hz olan monitörü kurdum ama renkleri biraz garip bunları nasıl ayarlayacağım lenovo control panel ve nvidia ayarlarını bana...
Arkadaşlar f80 nb monitör kolu kurdum monitörn boslugu vardı direk vida ile 4 tane tutturdum doğru yapmıs mıyım ve sıkıştırma yöntemi yaptım ama yarısı...
Arkadaşlar çift monitör kullanıyorum ıps lenovo ,Sizden ricam ne ile temizlemem lazım mikrofiber bezle biliyorum ama normal su ile mi solisyon sprey ile...
hocam ben klavye olarak monsterin pusatını kullanıyorum mekanık mouse olarakta logitech g 402 iyi misence degismeme gerek varmı bir kulaklık eksigim var...
valla hocam ben ölü piksel yaptım sadece bende çıkmadı ya da karanlıktan dolayı ben farkedemedim parlaklık değeri aşırı düşüktü parlaklığı açınca da...
kurdum hala açmadım yanına dp kablosu da cıktı deneyeceğim gece umarım piksek falan cıkmaz ya aldık artık 2 monitörümde lenovo oldu 165 hz 320 hz renkleri...
Hocam arayüz falan yok
Gamepadi bir klavye gibi düşünün onu takınca açılan bir oyun yok sadece oyunları onla oynuyorsunuz, o flash bellek dediğiniz şey...