Arama sonuçları: *

1. Ben Tümay

Kız Bana Datemi Teklif Etti ?

5TL ile kek bile yok reis POSADOPGĞSDGM büyük ayıp yapmışsın bence.
  2. Ben Tümay

Yabancı bir kızla tanıştım lütfen yardım!

Dolandırıcıdır.
  3. Ben Tümay

Yabancı bir kızla tanıştım lütfen yardım!

Niye heyecanlandın ki? Anlamadım.
  4. Ben Tümay

Ülkenin serserileri?

Bunlar insan değil. Bizde genciz ama kimsenin karısına kızına laf atmıyoruz. Ben gece yürürken önümde kadın varsa tedirgin olmasın diye hızlı yürüyüp onu geçiyorum. İnsanları gerçekten anlamıyorum. Bugün bende bir dayıyla tartıştım gerçekten yıllar sonra ilk kez bu kadar sinirlendim. 1735696341...
  5. Asus TUF Gaming H1 Wireless [SIFIR/JELATİNLİ]

Asus TUF Gaming H1 Wireless [SIFIR/JELATİNLİ]

Merhaba, Ürün 28.09.2024 tarihinde garantiden 0 olarak gelmiştir. Garantiden geldiğinde 17.07.2023 tarihinde satın alınmış olsa da yeni ürün olduğu için yeniden, benim üzerime 2 yıllık garanti yapmışlar, yeniden üzerime fatura kesmişler. Garanti belgesi mevcut. Yani ürün hem sıfır, hiç...
  6. Ben Tümay

Hawk İle Yaşadığım Olumsuz Deneyim!

Garantiye göndermekte fayda var.
  7. Ben Tümay

valorant perma ban :(

Vermeleri lazım diye bir şey yok. Hesap tamamen senin sorumluluğunda. Benim hesabım hiç çalınmadı tüm doğrulamalar açık girerken mail falan geliyor sende yapmalıydın.
  8. Ben Tümay

Yardım Valorant en hızlı şekilde ajan nasıl alınır?

Set olarak aldığında ortalama 5k indirim oluyor set başına. Yani bıçak bedava diğer şeyler de indirimli oluyor. Bir sette Phantom ve Vandal genelde beraber olmuyor ya Vandal yada Phantom oluyor. Setlerin ucuz olmasının bir diğer sebebi de bu aslında, ana silahlar dışında Odin veya Shorty gibi...
  9. Ben Tümay

Yardım Valorant en hızlı şekilde ajan nasıl alınır?

Kontrat mantığı kaldırılmıştı yanlış bilmiyorsam, tüm ajanlar açık zaten o yüzden ona hakim değilim. 5. seviye olduğunda 1 bedava ajan veriyor, onun dışında her bir ajan için 1000 VP veya 8000 kingdom kredisi vermen gerekiyor. Ajanları en hızlı açmak için her gün 3-5 dereceli veya derecesiz...
  10. Ben Tümay

Bakire misiniz? (Sadece merak)

11. Ben Tümay

Donanım Arşivi Hesabıma Erişimimi Kaybettim

Valla 2 gündür uğraşıyordum nasıl bir mübarek adamsan inşallah kurtarırsın dedikten sonra son bir şifre aklıma geldi, denedim ve oldu. 1715171508 Kurtardım hesabı fakat maili nasıl değiştireceğim. Erişimim olmayan maile bağlı.
  12. Ben Tümay

Hawk İle Yaşadığım Olumsuz Deneyim!

Hawk Future Dream koltuğa sahibim. Koltuğu 15.10.2023 günü, arkadaşlarım ve kullanıcıların yoğun tavsiyesi üzerine aldım. Aldığım ilk aylar çok memnundum. Sandalyem geldiğinde sırt kısmının altında bir açıklık vardı, önemsemedim. Sırt kısmında ve bel yastığında bulunan ”Hawk” yazısı da yamuktu...
  13. Ben Tümay

🔍 Herkes Foruma Katıldığı Gün , Dünya Ne Günü Olduğunu Yazsın 🔎

27 kasım dünya kartpostal günü o.O2
  14. Ben Tümay

Kuronami Sheriff iade etmeli miyim?

Sheriff oynuyorsan iade etme oynamıyorsan iade et. Fakat oynamanı öneririm Sheriff çok iyi bir silah özellikle eco rauntlarda aşırı iş yapıyor.
  15. Glorious Sitesi 79.99 Dolar Bakiye

Glorious Sitesi 79.99 Dolar Bakiye

Merhaba, Ürünüm arızalandı ve bana karşılığında hediye kartı verdiler fakat Glorious sitesi Türkiye ve bir kaç ülkeye daha teslimat yapmıyor. Kod 2.587.00 TL değerinde fakat ben 2.200,00'e satıyorum. Glorious sitesi üzerinde kupon ve bu site, Türkiye için ürün gönderimi yapmıyor. Eğer yurt...
  16. Ben Tümay

Türkiye'ye Sipariş Getirmeyen Bir Siteden Ürün Alma?

Böyle bir şey mümkün mü? Mümkünse nasıl olacak?
  17. Ben Tümay

Lütfen Bilen Baksın Bilgisayarımda sesler kasıyor?

Denedim devam ediyor.
  18. Ben Tümay

Lütfen Bilen Baksın Bilgisayarımda sesler kasıyor?

Şu konu hakkında bilgisi olan yok mu? Gerçekten her forma yazdım bir Allah'ın kulu da çıkıp şundandır demedi. :F:
  19. Ben Tümay

DOLANDIRICILIK YAPMAK MANTIKLI MI? :rolleyes:

Mantıklı :) değil :) dolandırıcı :) mı :) olacaksın :)
  20. Ben Tümay

Hayalinizdeki Araç !

Lamborghini Huracan
Top Bottom