Ben Tümay
80+ Bronze
Dahası
Hawk Future Dream koltuğa sahibim. Koltuğu 15.10.2023 günü, arkadaşlarım ve kullanıcıların yoğun tavsiyesi üzerine aldım. Aldığım ilk aylar çok memnundum. Sandalyem geldiğinde sırt kısmının altında bir açıklık vardı, önemsemedim. Sırt kısmında ve bel yastığında bulunan ”Hawk” yazısı da yamuktu. Bel desteğini değiştirtsem de sırt kısmını onlara yük olmamak için değiştirmemiştim. 2 ay önce ansızın sandalyemi temizlemek istedim ve paketten çıkan sıvıyı, paketinden çıkan beze sıkıp sildim. Sandalyemde mor olduğu için midir bilmem leke kaldı ve ciddi oranda moralimi bozdu. Ürünün içinden çıkan bir şey ürüne zarar vermişti ve YouTuber olduğum için sandalyem gözükecekti, aşırı kötü duruyordu. Daha sonra sandalyemde yatırıp film izlerken, yaylanma mekanizması aniden beni arkaya attı, çok garipsedim ama tekrar yaylandırdım ve kilitledim, yine aynısı oldu. Daha sonra yaylanma mekanizması hiç çalışmamaya, tamamen tutmamaya başladı. Tam bu dönemde, oturduğum kısımda da bir göçüklük fark ettim. Aylardır kullanan arkadaşlarımda olmamasına rağmen bende vardı, kilolu olmadığım halde göçmüştü. Sonra desteğe yazdım ve incelemeye aldılar. Ürünlerde sorun olabilir, bu problem değil. Önemli olan bundan sonra ne olacağı! Tekrardan konuyu güncelleyeceğim, sandalyemi yarın garantiye götüreceğim ve her aşamayı buraya yazacağım.
Güncelleme 1: Sandalyem Hawk'a ulaşmış. Sorunları gidereceklerini söylediler ve 4 gündür onlarda. Bugün aradım hala tamir aşamasındaymış, Salı günü onların eline geçmişti. Konuştuğumda hiç bir kusur ile bana göndermeyeceklerini, endişe etmemem gerektiğini söylediler. Ürün geldiğinde tekrardan güncellerim.
Konunun amacı sizi bilgilendirmek ve Hawk'ın garanti desteğini değerlendirmek arkadaşlar. Yoksa bane demeyin
Güncel: 10.05.2024
Güncelleme 1: Sandalyem Hawk'a ulaşmış. Sorunları gidereceklerini söylediler ve 4 gündür onlarda. Bugün aradım hala tamir aşamasındaymış, Salı günü onların eline geçmişti. Konuştuğumda hiç bir kusur ile bana göndermeyeceklerini, endişe etmemem gerektiğini söylediler. Ürün geldiğinde tekrardan güncellerim.
Konunun amacı sizi bilgilendirmek ve Hawk'ın garanti desteğini değerlendirmek arkadaşlar. Yoksa bane demeyin
Güncel: 10.05.2024
Son düzenleme: