Arama sonuçları: *

1. Y

Çözüldü✓ Epomaker Klavye Gümrükte Sorun Çıkarır mı?

Hacı gümrükte kaç gün kaldı?
  2. Y

pek öyle değil
  3. Y

içini açıp fiyatına internetten bakıyor tecrübeyle sabit denk gelirse kalır ama arkadaşınki geçmiş ve pttye devretmişler vergisi çıkmış, şanslıymış denk gelmemiş yoksa kalırdı ürün
  4. Y

sorun fatura kesmeleri değil çoğu göndericiye düşük yazdırabiliyorsun zaten eğer memur denk gelir ürünün fiyatına bakarsa kalıyor gümrükte 1735667746 arkadaşınki geçmiş zaten ben başka gönderiler için konuşuyorum 1735667833
  5. Y

yeni gümrük kurallarından haberiniz yok sanırım ürün 30 euro üzeriyse basitleştirilmiş olarak alamıyorsun gümrükten gerçek fiyatı üzerinden vergi verip gümrük müşaviriyle ürünü çekmen gerekiyor sadece müşavir ücreti 6000tlden başlıyor kaldı ki ürünün vergisi ordino ücreti depo ücreti vs bir çok...
  6. Y

hayırlı olsun hocam şansınız yaver gitmiş, şüphelenip açsalar kalırdı ürün gümrüğe, sponsorlu gelen ürünlerim fedex sayesinde takıldı ve şuan alamıyorum müşavir ile çalışmam gerekiyor :D alamayacağım gibi
  7. Y

Kulaklığım ısınıyor ve ses gitti.

büyük ihtimalle kısa devre ettin kabloları ve bozuldu işinin birinin bakıp kontrol etmesi lazım
  8. Y

❌İndirim Bitti! 🔥🔥 Papel Üye Ol KYC Tamamla 500TL+50TL 🔥🔥

klasik ön ödemeli hizmet sanmıyorum bu onaylar artık klasik hepsinde var
  9. Y

❌İndirim Bitti! 🔥🔥 Papel Üye Ol KYC Tamamla 500TL+50TL 🔥🔥

ref için yazın atayım beyler
  10. Y

gümrük komisyoncusu FedEX

hortlatıyorum ama sonuç ne oldu? benimde fedex ile gelen bir ürünüm var lanet olsun
  11. Y

Alıştırma Yapmak İçin Direksiyon Seti Almak Mantıklı mı?

amaç araba kullanmayı öğrenmekse pek yararı olmayacaktır genel debriyaj mantığını kavradıysan gerek yok, aynı model aynı araba olsa bile debriyajları farklı olabiliyor ki senin aldığın setin debriajı gerçekten çok farklı olacak gerçeğe kıyasla, oyun oynamak eğlenmek birinci sırada alıştırma 2...
  12. Y

çok gereksiz aksiyon yaratmışsınız kendinize :D takılırsa uğraş dur sarı siteden alıp geçecektiniz en temizi
  13. Y

Temu yanlış ürün gönderdi.(Aula f75 yerine ışık)

Bunu da marifet gibi anlatıyor musun hocam? Garip
  14. Y

🔥İndirim Çift monitör kolu Temu vergi dahil 1030 tl

Hala transit havalimanında bekliyor kaybolduğunu düşünmeye başladım.
  15. Y

🔥İndirim Çift monitör kolu Temu vergi dahil 1030 tl

Beyler alan var mı benimki 4 gündür transit havalimanında bekliyor, tek kollu modeli almıştım, kargo aras gözüküyor diğer siparişlerimde mng getiriyordu
  16. Y

Çözüldü✓ AULA F75 tekerlek ve şarj ?

Tekerlek şuan sadece ışık için kullanabiliyorum bu tekerleği ses açma kısma olarak kullanabiliyor muyuz? Ayrıca şarjının ne kadar kaldığını nasıl öğrenebilirim 1731670911 şarj için wireless modunda fn+b tekerleğe de uzun basınca ses moduna geçiyormuş konu kilit.
  17. Y

TEMU KREDİ KARTA İADE

Arkadaşlar kredi bakiyemi karta aktarabiliyor muyum? yardımcı olursanız sevinirim
  18. Y

🔥İndirim AJAZZ AJ099 Bu Fiyata Alınır mı?

teşvik indirimi nedir?
  19. Y

❌İndirim Bitti! RAZER Barracuda X Wireless Gaming Kulaklık 1990 TL

2.500 tl altına verecek var ise sarı siteden alabilirim
Top Bottom