Neler Yeni

Temu yanlış ürün gönderdi.(Aula f75 yerine ışık)

LapsekiliRonaldo

80+ Bronze
İade talep ettin mi ne diyorlar?
iade talep ettim kabul edildi.İade edicekler ama yinede şikayet etmek istiyorum.Bu klavyenin stoğu bi geldi bi gitti o zaman aralığında söyledim.Muhtemelen çoğu kişiye bana yaptıklarını yaptıklar.Klavye stoğu bitti banada basit bi ışık koydular sonrada aras kargoyu suçluyorlar.Aras kargo müdürlüğünden aradılar adamların dedikleri doğru.Gizlilik için kargolar açılmıyo,gümrükten ne aldıysak size onu teslim ediyoruz diyo

Vemoxis

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Berkay Kahraman
Benimde aula f75 gümrükte şu an inşallah aynı durum başıma gelmez. Bekliyorum bakalım gelsin.

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
515
İsim
Burak
Klavye stok gelmişti beyaz aula hemen aldım birde yanında ışık aldım.Bugün kargocunun elinde gördüğüm an anlamıştım zaten.Işığı doğru göndermişler.Fakat klavye yerine uzun monitör ışığı tarzı 5 para etmez bi ışık göndermişler.Aşırı basit şimdi talep oluşturdum.Yazık oldu klavyeye.Daha önce böyle bir sorunla karşılaşan varmı??

Aula f75 yerine gönderilen ışık
Alıntıyı görüntüle

GÜNCELLEME:

Kapsamlı bir araştırma yaptıktan sonra ,depo ekibimiz sevkiyat sürecinde herhangi bir hata olmadığını ve paketinizin sipariş özelliklerine göre paketlendiğini doğruladı

Temunun yazdığı yazı.Muhtemelen düşündüğüm gibi ya kargolar aras kargoda karıştı yada genç arkadaşlardan biri gördü klavyeyi stok zaten yok alıyım bunun yerine kargoda kalmış iade edilmiş ürünlerden birini bunla değiştiriyim dedi aldı.
Benim sorunsuz g3ldi PTT ile gelmesine rağmen 0 sıkıntı

Vemoxis

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Berkay Kahraman

LapsekiliRonaldo

80+ Bronze
Uğraşma falan yok, şak diye iade ederler. @LapsekiliRonaldo kardeşim iade ettin mi direkt?
çok saçma bir şirket.3 müşteri temsilcisiyle görüştüm.İlk konuştuğum paranın temu kredisi olarak yatıcağını söyledi (ben öyle istedim).Dİğeri eline ulaşmayan ürünler için tekrar gönderim sağlayalım dedi.Şuan klavyeyi gönderemiyorlar ama yanında aldığım güzel bir ışık vardı onu tekrar göndericekler sanırım 0 alaka benim zaten o ürünle bir sıkıntım yoktu.Son konuştuğumda para iadesinin gerçekleştiğini söyledi.Benim anlamadığım herkese şakır şakır indirim kuponu verirken,beni mağdur ettikleri halde hiçbirşey vermediler.

Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
Celil Emre Danişmant
Instagram
celilemrednsmnt
çok saçma bir şirket.3 müşteri temsilcisiyle görüştüm.İlk konuştuğum paranın temu kredisi olarak yatıcağını söyledi (ben öyle istedim).Dİğeri eline ulaşmayan ürünler için tekrar gönderim sağlayalım dedi.Şuan klavyeyi gönderemiyorlar ama yanında aldığım güzel bir ışık vardı onu tekrar göndericekler sanırım 0 alaka benim zaten o ürünle bir sıkıntım yoktu.Son konuştuğumda para iadesinin gerçekleştiğini söyledi.Benim anlamadığım herkese şakır şakır indirim kuponu verirken,beni mağdur ettikleri halde hiçbirşey vermediler.
Parayı iade etmişler dostum. O kadar işlem hacmine sahip bir firmada böyle kargo karmaşası olması olağan. Ben ücretsiz verdiği ürünlerin parasını iade talebinde bulunarak alıp onları kredi olarak kullandım. Şu ana kadar hiçbir şeyi geri göndermeden 480 TL kredi iadesi aldım ve kullandım da. Şimdi 2 ürün daha aldım ücretsiz. Onlarda da denicem iade almayı ama olacak mı merak ediyorum. Bence biraz hakkını yiyorsunuz Temu'nun.

asd341

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Furkan Sarımehmetoğlu
Geçmiş olsun tekrardan. Benimde şimdi beyaz olan geldi herhangi bir şey yapılmamış kargoda.

LapsekiliRonaldo

80+ Bronze
Parayı iade etmişler dostum. O kadar işlem hacmine sahip bir firmada böyle kargo karmaşası olması olağan. Ben ücretsiz verdiği ürünlerin parasını iade talebinde bulunarak alıp onları kredi olarak kullandım. Şu ana kadar hiçbir şeyi geri göndermeden 480 TL kredi iadesi aldım ve kullandım da. Şimdi 2 ürün daha aldım ücretsiz. Onlarda da denicem iade almayı ama olacak mı merak ediyorum. Bence biraz hakkını yiyorsunuz Temu'nun.
hak yeme değil olay dümenden kontrol sağlamışlar gibi milleti ***** yerine koymak.İade edildi yazıyo fakat iadenin olup olmayacağınıda bilmiyorum.Bu konudamı bir arkadaş yazmış iade etmemişler.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bedava ledin oldu sevin bence
ürün buydu baya beğendim ürünü açma kapama tuşları dokunmatik baya hassas güzel bi ürün

yusufbeey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Yusuf Ali Dalkılınç
Bunu da marifet gibi anlatıyor musun hocam? Garip

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,049,244
Üyeler
166,504
Son üye
zetws
Top Bottom