Neler Yeni

Temu yanlış ürün gönderdi.(Aula f75 yerine ışık)

samaras00

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,594
İsim
veli gok
İlgilendiği Kategoriler
TEKNOLOJİ
1 2 gün içinde alınanlar genelde ayrı kargo yapılıyor sanırım ama benimki ayı pakette gelmişti 4 gün fark olamaz aynı anda verildiyseler kargoya var bu işte bir iş aynı anda aldıysanız tek paket oluyor zaten
temuda zaten sipariş'e iki kargo yaparlarsa 2 ayrı şekilde görünüyor.
eğer görünmüyorsa bir yanlışlık olmuştur

LapsekiliRonaldo

80+ Bronze
gümrükten geçerken tüm ürünlerin gr mı ve desisi ölçülmüşse olay çözülür.Aras deposuna klavye ve ışık gelmiştir belgede mesela.Ama sonrasında ışıkla değiştirilmiştir.Şikayetlerimi ilettim umarım karışmıştır ve klavyeyi gönderirler

Tefnut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
330
İsim
John Smith
İnş temu yanlış göndermiştir, iş arasa kalırsa geçmiş olsun.

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,025
İsim
yusuf ecer
Klavye stok gelmişti beyaz aula hemen aldım birde yanında ışık aldım.Bugün kargocunun elinde gördüğüm an anlamıştım zaten.Işığı doğru göndermişler.Fakat klavye yerine uzun monitör ışığı tarzı 5 para etmez bi ışık göndermişler.Aşırı basit şimdi talep oluşturdum.Yazık oldu klavyeye.Daha önce böyle bir sorunla karşılaşan varmı??

Aula f75 yerine gönderilen ışık
Alıntıyı görüntüle

GÜNCELLEME:

Kapsamlı bir araştırma yaptıktan sonra ,depo ekibimiz sevkiyat sürecinde herhangi bir hata olmadığını ve paketinizin sipariş özelliklerine göre paketlendiğini doğruladı

Temunun yazdığı yazı.Muhtemelen düşündüğüm gibi ya kargolar aras kargoda karıştı yada genç arkadaşlardan biri gördü klavyeyi stok zaten yok alıyım bunun yerine kargoda kalmış iade edilmiş ürünlerden birini bunla değiştiriyim dedi aldı.
Aynı durumu dün ben de yaşadım. Siparişlerimde smoothie makinesi ve koku difüzörü gelmedi. Desteğe yazdığımda incelemeler sonucu ürünü düzgün şekilde kargoladık iade edemiyoruz vs dediler :D

LapsekiliRonaldo

80+ Bronze
Aynı durumu dün ben de yaşadım. Siparişlerimde smoothie makinesi ve koku difüzörü gelmedi. Desteğe yazdığımda incelemeler sonucu ürünü düzgün şekilde kargoladık iade edemiyoruz vs dediler :D
aras kargoylada konuşucam.Belki küçük bi ihtimal gönderilir.Bana iade yapıcaklar muhtemelen ama bilmiyorum talep oluşturdu.Banada aynı şeyi diyebilir

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,025
İsim
yusuf ecer
aras kargoylada konuşucam.Belki küçük bi ihtimal gönderilir.Bana iade yapıcaklar muhtemelen ama bilmiyorum talep oluşturdu.Banada aynı şeyi diyebilir
4kere talep açtılar 4ünde de reddedildi. İade yapmıyorlar kesinlikle....

LapsekiliRonaldo

80+ Bronze
4kere talep açtılar 4ünde de reddedildi. İade yapmıyorlar kesinlikle
çok saçma sen bana biz ürünü doğru gönderdik dediğinde mecbur inanıcam ama bana kanıtlayamaz.Ekiplerimizle ürünün sevk aşamasını inceledik ve bir sorun bulamadık vs yazıyo_Otomatik dümenden atıyo mesaj

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,025
İsim
yusuf ecer
çok saçma sen bana biz ürünü doğru gönderdik dediğinde mecbur inanıcam ama bana kanıtlayamaz.Ekiplerimizle ürünün sevk aşamasını inceledik ve bir sorun bulamadık vs yazıyo_Otomatik dümenden atıyo mesaj
Tam 4kere oldu bende o olay 2-3gündür uğraşıyorum gönderdik de gönderdik diyip duruyorlar. Sanki özenle seçip sepetteki en pahalı ürünleri yollamamışlar bi de.

Palo DAYI 👑

80+ Gold
Tam 4kere oldu bende o olay 2-3gündür uğraşıyorum gönderdik de gönderdik diyip duruyorlar. Sanki özenle seçip sepetteki en pahalı ürünleri yollamamışlar bi de.
oldukça garip bir durum kime inanıcanı şaşırıyor insan

LapsekiliRonaldo

80+ Bronze
oldukça garip bir durum kime inanıcanı şaşırıyor insan
harbiden kime inanıcağımı şaşırdım.Şimdi aras kargodan aradılar.Biz gizlilik nedeniyle paketlerinizi asla açmıyoruz böyle bir yetkimiz yok diyo.Sizin 1 paketiniz vardı geldiğiğinde de diyo.Temuya yazıyuorum.Ekibimiz inceledi vs diyo.Aras kargoya suç buluyodum şuanda oklar temuya döndü

misemise

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
Mert Ketenoğlu
Temu dan 1 aydan fazla oldu 2 farklı siparişimin ifadelerini alamadım bankaya itiraz formu düzenledim bekliyorum iyice bokunu çıkardılar

LapsekiliRonaldo

80+ Bronze
Temu dan 1 aydan fazla oldu 2 farklı siparişimin ifadelerini alamadım bankaya itiraz formu düzenledim bekliyorum iyice bokunu çıkardılar
bunları nereye şikayet etsem tüketici hakları yurtdışındaki firmalarla ilgileniyomu.Gerçi daha yazdığım şikayetler duruyo türkiyedeki şirketlerle ilgilenmeleri ve şikayeti değerlendirmeleri 5 ay ı buluyo

Top Bottom