F

Son etkinlikler Mesajlar Mesajlarının Kategorileri Hakkında

• F
      FischerTR, Red switch klavye önerisi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Apex 7 tercih ettim siparişini geçtim. 6868 tl'ye buldum amazonda. Peşin fiyatına 6 taksite kadar imkan sağlıyor. Klavye stiline çok alıştığım için daha...
    • F
      sırf onunla da sınırlı değil f tuşları bu tarz klavyelerde olağan dışı yerde oluyor full keyboard ile yan yana koyarsan dediğimi anlarsın klavyeye bakmadan...
    • F
      Lehim yapmakla uğraşmamak için klavye alacağım zaten şu an. Senin attığın scope 2'nin numpad'i diğer tuşlarla iç içe olduğu için çok almak istemedim. Yapay...
    • F
      https://www.akakce.com/klavye/en-ucuz-asus-rog-strix-scope-ii-rx-red-switch-kablolu-mekanik-oyuncu-si-fiyati,561608417.html Ben buna bakıyordum 1774376662...
    • F
      FischerTR, Klavye kategorisinde Red switch klavye önerisi başlıklı bir konu açtı.
      Şu an kullandığım klavye Steelseries apex 5 fakat klavye artık ömrünü yitirdi. Red switch klavye bakıyorum. Asus rog strix scope 2 almayı planlıyorum. %100...
    • F
      Satıcılar için çok kötü bir hizmet. Ben param güvende ile ekran kartı sattım. Alıcı bir kaç gün sonra tekrar ekran kartını iade etti problem yaşadığını...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,300
Üyeler
190,725
Son üye
ahmetzulaci
Geri