Bonus kartla alacağım ve en az 6 taksit gerekiyor o yüzden hepsiburada üzerinden bakamıyorum
1775993034
Tam olarak hangisi bilmiyorum ama omen serisinin bir tanesinde problem yaşıyordu insanlar. Onu istersen ilk bir araştır. Bu arada 24 gb ram'li olan bence hem uygun hemde yeterli bir laptop...
Kart olarak bonus var bende amazon 6 taksite kadar imkan sunduğu için özellikle o tarafa yönelmeye çalışıyorum. Hepsiburada 3 taksite kadar imkan tanıyor. Hepsiburada kartım var fakat onun limitini bir türlü yükseltmiyorlar. 9-10 aydır aktif olarak kullanıyorum sürekli.
https://www.amazon.com.tr/dp/B09BMNZCKW?m=A1UNQM1SR2CHM&psc=1&aff_sub4=1
Bir yandan oyun oynayıp bir yandan da işimle ilgili gelen pdf dosyaları olsun word, excel dosyalarını alıp düzenlemeler yapmam gerekiyor. Oyun olarakta daha çok fps (Cs go, Arena breakout: İnfinite) ve hikayeli (Re 9, Tlou...
Apex 7 tercih ettim siparişini geçtim. 6868 tl'ye buldum amazonda. Peşin fiyatına 6 taksite kadar imkan sağlıyor. Klavye stiline çok alıştığım için daha mantıklı geldi. Hemde mouse ve kulaklığımda steelseries olduğu için tek yazılımdan kontrol etmek kolaylık sağlayacak. Almak isteyen arkadaşlar...
Lehim yapmakla uğraşmamak için klavye alacağım zaten şu an. Senin attığın scope 2'nin numpad'i diğer tuşlarla iç içe olduğu için çok almak istemedim. Yapay zekalarla biraz uğraştım oradan da bir şey çıkmadı. Önerebileceğin başka tam olarak %100 klavye var mı
https://www.akakce.com/klavye/en-ucuz-asus-rog-strix-scope-ii-rx-red-switch-kablolu-mekanik-oyuncu-si-fiyati,561608417.html
Ben buna bakıyordum
1774376662
Sen ne kullanıyorsun veya ne önerirsin
Şu an kullandığım klavye Steelseries apex 5 fakat klavye artık ömrünü yitirdi. Red switch klavye bakıyorum. Asus rog strix scope 2 almayı planlıyorum. %100 klavye, bilek desteği ve numpad olması önemli benim için. Başka bir öneri var mıdır?
Satıcılar için çok kötü bir hizmet. Ben param güvende ile ekran kartı sattım. Alıcı bir kaç gün sonra tekrar ekran kartını iade etti problem yaşadığını söyleyip. Ekran kartı geldiğinde üzerindek güvenlik etiketi yırtılmıştı. Ekran kartının içi açılmış. Hiçbir şekilde destek olunmadı bana...
Önerileriniz için teşekkür ederim. Biraz araştırdıktan sonra ne aldığımı burada paylaşacağım. Belki bu şekilde konu arayan bir arkadaşa yardımı dokunur