Arama sonuçları: *

1. E

Monitör dahil 40-50k sistem önerisi

Hadi şimdi annenin yanına gidip ağlayabilirsin
  2. E

Ya işte bu olay apt4llık değil de ne hocam 1738137024 Hocam çok yordu ya
  3. E

Ve hâla kendini haklı görüyor inanılmaz bir kafada arkadaş
  4. E

Ya sen ne diyorsun ya bu sistemi ben mi önerdim sen önerdin
  5. E

Tek sorun o mu sizce hocam
  6. E

Lan al o zaman alll
  7. E

Ulan kafaya bak ya birde haklı olduğunu düşünüyor ne kadar değişik insanlar var ya adam 50 bin liralık sistem istemiş 300 binden pahalı sistem atmışsın ne utanmaz insansın sen ya bir şey indirimde diye onu mu atmak zorundasın indirimdeyse sen ol o zaman birde utanmadan biraz daha çıkarsan...
  8. E

🔥OKXTR İLK İŞLEME 750TL

En az kaç liralık işlem yapılması lazım
  9. E

❌İndirim Bitti! 🔥🔥NINTENDO SWITCH V2 12.899TL (Tüm zamanların en ucuzu)🔥🔥

Hocam çok acayip saçmalamışsın sonra da sana sorulan nasıl v2 daha iyi sorularına cevap vermemişsin neden emin olmadığın bir konu hakkında yorum yapıp insanları yanlış yönlendiriyorsun ki
  10. E

I5 3. nesilli sisten alınır mı?

Fiyat çok yüksek performans olarakta kötü
  11. E

Efal ayakkabı indirimli formalar orijinal mi

Formalar indirimdeydi çünkü bende dahil bazıları orijinal olup olmadığını merak ediyordu o yüzden konu açtım hem indirimde bir ürün hemde orijinal olup olmadığı net bilinmiyor 3 büyüklerden bir takımın formasının 700 liranın altına düşmesi sizce sıcak fırsat değil mi sıcak fırsatsa da neyi...
  12. E

Efal ayakkabı indirimli formalar orijinal mi

Merhabalar baya uyguna formalar satılıyor orijinal mi sizce daha önce alışveriş yapan oldu mu https://ty.gl/ndw8rh56s9nh0
  13. E

Fenerbahçe Puma Fb 2022/23 Lacivert Yeni Forma 663,20 TL

Ürün orijinal mi bilginiz var mı
  14. E

🔥İndirim Fenerbahçe Lisanslı Çubuklu Forma 2022/23 947,53 TL

Ürün orijinal mi bilginiz var mı
  15. E

🔥İndirim EPİCGames sepetim nasıl

Sevmeyebilir sıkıntı yok fakat bu arkadaş arkadaşların inadına yapıyor bu işi olumlu davranışı yok sevse bile biri seviyor diye sevmem der her oyun herkese hitap etmez ama birisi bir konu açsa biraz klasik olacak rdr 2 nasıl bir oyun bu arkadaş ben beğenmedim at sürme simulatörü der ddr2 2 2...
  16. E

Fiyatı pahalıdır ucuzdur neden farklı olmaya çalışıyorsun 2500 lira ortalaması olan ddr2 sisteme 4500 diyorsun genelde insanların sevdiği god of wara ben şahsen hiç sevmiyorum diyorsun hep farklı olmaya çalışıyorsun bu olayı havalı mı buluyorsun bilmiyorum ama insanlar senin zekan hakkında...
  17. E

Sana doğru şeyleri öğretiyoruz sen öğrenmiyorsun hâla kendi bildiğini söylemeye devam ediyorsun normal bir insan değilsin
  18. E

Kendisi a4tal bir arkadaşımız kanıtları burada https://forum.donanimarsivi.com/konu/bu-bilgisayar-valorant-acarmi.1048482/page-3#post-9437057
Top Bottom