Neler Yeni

Monitör dahil 40-50k sistem önerisi

Ayberkk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Ayberk Kılıç
Bütçe
45000
Forumu gezdim ama içime sinen bir sistem atılmamış lol valo tarzı oyunları oynuyorum ilerde yüksek grafikli hikayeli oyunlar oynamayı düşünüyorum aldığımda sistem beni üzmesin zamanla da 2-3 senede bir parça yükselterek devam etmek istiyorum monitörde 2k olmasına gerek yok 240hz 1ms işimi fazlasıyla görür tercihim 40k nın üstüne çıkmamak ama indirimli gerçekten sağlam sistem monitör atılırsa 45-50 ye kadar çıkabilirim yayın ya da edit işinede girebilirim sağlam bir şey almak istiyorum hazır test edilmiş sistemlerde olur yardımcı olursanız sevinirim

Dahası  
Reaksiyon skoru
97
İsim
Erdem Taha GEDİK
iyide ap4l kardeşim fiyat düşmüş adama yardımcı oluyoruz
Ulan kafaya bak ya birde haklı olduğunu düşünüyor ne kadar değişik insanlar var ya adam 50 bin liralık sistem istemiş 300 binden pahalı sistem atmışsın ne utanmaz insansın sen ya bir şey indirimde diye onu mu atmak zorundasın indirimdeyse sen ol o zaman birde utanmadan biraz daha çıkarsan demişsin 50 binden biraz daha yukarı çıkmak 300 bin lira yukarıya mi çıkmak demek zekanda mi problem var ya senin

caneblat

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
caneblat
Ulan kafaya bak ya birde haklı olduğunu düşünüyor ne kadar değişik insanlar var ya adam 50 bin liralık sistem istemiş 300 binden pahalı sistem atmışsın ne utanmaz insansın sen ya bir şey indirimde diye onu mu atmak zorundasın indirimdeyse sen ol o zaman birde utanmadan biraz daha çıkarsan demişsin 50 binden biraz daha yukarı çıkmak 300 bin lira yukarıya mi çıkmak demek zekanda mi problem var ya senin
80 bin lira civarı indirim var senin kafan mı güzel bu paraya 2.bir bilgisayar alırsın

Uzun Vs hayri

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
96
İsim
Keloğlan 🆚sinek
Top Bottom