sen al madem o kadar konuşuyonTek sorun o mu sizce hocam
Ya sen ne diyorsun ya bu sistemi ben mi önerdim sen önerdinsen al madem o kadar konuşuyon
Biraz mı ben 10 15 koyar diye düşündüm çok pahalıBiraz daha koyar kaliteli alırım diyorsan bunu öneririm
7800 xt alırsan gürültü önleyici kulaklık alsınreıs 7800xt (7700xt al butce yetmezse) ryzen 7 7700x b650 ankart 32 ram 1 tb ssd bi de kasa ile psu psu 700w yeterde artar
Ve hâla kendini haklı görüyor inanılmaz bir kafada arkadaşYoo okadar para verilmez bi arabadan daha pahalı
Mesaj otomatik birleştirildi:
Adam 50 bin maks diyo sen 360 binlik sistem atıyon
Kimse bi bilgisayar a okadar para vermez bi araba parasıVe hâla kendini haklı görüyor inanılmaz bir kafada arkadaş
Ama sen 50 bin istıyon maks o biraz koyarsın diyo ama 300 bin fln koyman gerekiyo oda nerden baksan bi araba parasıBeyler sakin çocukla çocuk olmayın siz soruya cevap verin söfmwmdm
Ya işte bu olay apt4llık değil de ne hocamKimse bi bilgisayar a okadar para vermez bi araba parası
Ama sen 50 bin istıyon maks o biraz koyarsın diyo ama 300 bin fln koyman gerekiyo oda nerden baksan bi araba parası
Hocam çok yordu yaBeyler sakin çocukla çocuk olmayın siz soruya cevap verin söfmwmdm
Boşver beya sonra seni raporlucak boşuna ceza yicenYa işte bu olay apt4llık değil de ne hocam
Hocam çok yordu ya
ağlama koç alıyosan al almıyosan almaYa işte bu olay apt4llık değil de ne hocam
Hocam çok yordu ya
Hadi şimdi annenin yanına gidip ağlayabilirsinağlama koç alıyosan al almıyosan alma