Arama sonuçları: *

1. •KoRkMaZ•

Yardım KONU DEĞİŞTİ Rdr 2 yama sorun yapıyır olabilirmi

yok reis ben karşılaşmadım
  2. •KoRkMaZ•

https://www.oyunindir.vip/pc-oyun-indir/turkce-yama-indir/red-dead-redemption-2-turkce-yama-indir.html bu
  3. •KoRkMaZ•

ben yamalı çok oynadım hiç atma olmamıştı
  4. •KoRkMaZ•

🔥İndirim Ryzen 7 7800X3D 16.799 TL

baktım da bulamadm hocam da ondan sordum
  5. •KoRkMaZ•

🔥İndirim Ryzen 7 7800X3D 16.799 TL

bu gruplar nerde hocam
  6. •KoRkMaZ•

KINGDOM COME DELIVERANCE 2 CRACKLENDI !

ilk defa gördüm mount of bladein gelişmiş versiyonuna benziyor
  7. •KoRkMaZ•

İyi bir staj yeri bulamıyorum

ben de muhasebe alanında stajyer yetiştiriyorum. ücretini asgari alıyor 8 saat yoğun çalışıyor bunun sebebi de işi öğrenmesi için. 16 saat çalıştırmak etik değil. Günümüzde çocuklar stajyer bulamadıkları için uzun iş saatlerine mecbur kalıyorlar. siz bir iş veren olarak bunu bildiğinizden eminim...
  8. •KoRkMaZ•

Bahçeşehir mi Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi' mi?

bizim muğla o kadar iyi miymiş yav. zaten muğlaya gelirsen gezmekten zor okursun
  9. •KoRkMaZ•

Yardım Ghost of tsushima eksik yan görevler var

işte bunlar emprayelist güçlerin oyunları kanmayın
  10. •KoRkMaZ•

En ucuz RTX 5080 53.499TL(Fiyat Güncellendi)

5070 beklemeye devam şuanki sistem bile ekran kartı fiyatına denk değil be :D
  11. •KoRkMaZ•

Spider Man 2 karıncalanma sorunu

gow da da buna benzer bişey olmuştu kontrast ayarını yapınca düzelmişti
  12. •KoRkMaZ•

CORSAIR HS80 MAX ALINIR MI?

ben hs80 max aldım. biz müzik dinlemiyormuşuz dedim. ses kasmada da muhteşem bence ama müzik başka bi seviye. dinlemeyene dinletir sresmen
  13. •KoRkMaZ•

Crackli Subnautica Açılmıyor

ben de craklı oynamaya karşıyım ama gücünün yettiği kadar sonuçta. ben özellikle türkçe dil desteği olmayanları craklı oynuyorum ki para almazsın şerefsizler. türkiyeyi ve türkçeyi tanımayan oyun yapımcılarına beş kuruş vermem
  14. •KoRkMaZ•

Yeni İnternetim Turkcell Superonline

ben de ismi kayıtladan silinmiş dolandırıcı bir firmaya kablosuz 8mb hıza 770 tl ödüyorum. şimdi herkes dağılsın
  15. •KoRkMaZ•

Yardım Her oyunu aynı fare hassasiyetinde oynamak istiyorum

rust yok bunda hocam 1738228453 diğer oyunlar önemli değil de cs2 ve rust ta aim kayınca takım için iyi olmuyor :D
  16. •KoRkMaZ•

youtube' de bi ara video izlemiştim şimdi bulamıyorum öyle bişey vardı hatta uygulama gibi bişeydi
  17. •KoRkMaZ•

önreğin cs2 ayalarında hassasiyet farklı rustta farklı dpı aynı ama oyun içi ayarlarda hassasiyeti tutturamıyorum bi türl 1738224645
  18. •KoRkMaZ•

beyler selamlar. benim bu ayar sürekli allak bullak oluyor. rusta geçiyorum başka ayar cs2 başka ayar gow başka ayar derken el hassasiyetim deliriyor. bu ayarları kontrol edebileceğim bir yönetm var mı
Top Bottom