Neler Yeni

KINGDOM COME DELIVERANCE 2 CRACKLENDI !

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,452
İsim
Diyarhan
Kimseye önermeyeceğim. Yaz indirimini bekleyin 30 dolardan alın. Olmadı 1 sene bekleyin 20 25 dolardan alın

The Semih

80+ Gold
Kimseye önermeyeceğim. Yaz indirimini bekleyin 30 dolardan alın. Olmadı 1 sene bekleyin 20 25 dolardan alın
1500 TL oyun 100+ küsür saat içerik varmış, bence fiyatına değer ama herkesin bütçesi aynı değil. Benim asıl istediğim bu oyunu ne kadar çok satın alırsak türk oyun sektörü o kadar belli olur, çünkü adamlar oyuna türkçe koymuş bunun karşılığında TR de az satış yaparlarsa birdaha Türkçe getirmezler.

CupOk

80+ Bronze
Ben 1500 TL den daha az fiyata çıkan oyun görmedim. 1600 TL artık normal.Burda suç Steamde veya yapımcıda değil ki

Son düzenleme:

•KoRkMaZ•

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
591
İsim
Hasan Korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
OYUN VE BİLGİSAYAR PARÇALARI
ilk defa gördüm mount of bladein gelişmiş versiyonuna benziyor

Satriani

80+ Bronze
Az önce youtube'da Enis Cherryson'un videosunu izledim ve üzerine konu denk geldi; adamlar çok iyi iş çıkarmışlar, ki benim gibi Skyrim tarzı geniş dünyası olan oyunları sevenler mutlaka beğenecektir. Üzerine TR dil desteği ve oyun içinde geçen o dönemki diyaloglar ile Türklere de pay vermeleriyle beraber bu kadar emek varken bu oyun parası verilip alınır.

Remi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,623
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Bilim, Tarih, Teknoloji, Müzik, Psikoloji, Felsefe
Neyi tartışmaya calısıyon anlamadım. :D Tamam 3K olsun milletin ekran kartı? :D
Oyunun önerilen sistem bileşenleri 4070 ve 7800x3d bu oyunu oynayacak adamın ekran kartı ne 1.6k ne 3k. Bu kadar yüksek sistemleri olan kişilerin satın almama gibi bir lüksü olmaması gerekiyor.

Enivici Vokke

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,226
İsim
Abdullah Aydoğdu
Oyunun önerilen sistem bileşenleri 4070 ve 7800x3d bu oyunu oynayacak adamın ekran kartı ne 1.6k ne 3k. Bu kadar yüksek sistemleri olan kişilerin satın almama gibi bir lüksü olmaması gerekiyor.
FSR'la cart curtla dusuk ayarlarda dusuk fps ile oynayacak bır ton ınsan var, herkeste 4070 yok kı. Ayrıca yazın asgarı ucrete calısıp kıt kanaat pc toplayan genc 2 bın lıra oyuna vermedı dıye sabaha kadar burada paragraflarca yazı yazabılırs ınsanlar, takan yok onları.
Türkçe yamayla satış sayısının da alakası yok. Nüfusu olmayan dillere çeviri yapıyorlar, kazanç için mi yapıyorlar bunu? Bütçesi yüksek olanları bilinçlendirmek ve Türkçe yamaların oyunlara gelmesi için oyunu satın almanın önemini vurgulayabilirsiniz de aşırıya kaçıp burada millete laf ederseniz gülünç duruma düşersiniz. :D

exist.one

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
368
İsim
Yusuf Karayer
Geçen seferki gibi kaynak niteliğinde olsun diye kıran gurubun ismini-cismini-sitesini paylaşmayacağım, uyarı veriyor moderatörler. Sadece kırıldığına dair resmi paylaşabilirim. Siteye girip baktığımda gerçekten indirme linklerini koymuşlar ve oyun kırılmış.

Alıntıyı görüntüle
Dmden siteyi atma şansın var mı?

Remi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,623
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Bilim, Tarih, Teknoloji, Müzik, Psikoloji, Felsefe
FSR'la cart curtla dusuk ayarlarda dusuk fps ile oynayacak bır ton ınsan var, herkeste 4070 yok kı. Ayrıca yazın asgarı ucrete calısıp kıt kanaat pc toplayan genc 2 bın lıra oyuna vermedı dıye sabaha kadar burada paragraflarca yazı yazabılırs ınsanlar, takan yok onları.
Türkçe yamayla satış sayısının da alakası yok. Nüfusu olmayan dillere çeviri yapıyorlar, kazanç için mi yapıyorlar bunu? Bütçesi yüksek olanları bilinçlendirmek ve Türkçe yamaların oyunlara gelmesi için oyunu satın almanın önemini vurgulayabilirsiniz de aşırıya kaçıp burada millete laf ederseniz gülünç duruma düşersiniz. :D
Nüfusu olmayan dediğin tüm ülkeler TR'den çok kazandırıyor. Hem fiyatlandırma farkı hem de daha çok alınıyor. Bana bir tane gereksiz çeviri gösteremezsin. Ayrıca oyunun içinde FSR ve DLSS varsa onların açık olduğu halleriyle veriyorlar bu specleri. Diyelim 4070 değil 4060la oynuyor adam ne fark eder? Ya da RX6600 RTX 3060la falan oynuyor ne fark eder? Kaç binlerce lirayı bilgisayara veriyorsa birisi oyunu da almak zorundadır. Hırsızlık savunmayın şurada, herkes her oyunu oynamak zorunda da değil. Kıt kanaat geçinen insanlar bu oyunu oynayacak diye bir zorunluluk yok. İndirim beklersin Epic'den alırsın daha ucuza almak için falan ya da gamepasste varsa gamepassten oynarsın ya da key falan alırsın. Oyunu almak isteyene her zaman bir çözüm var, siz almak istemediğiniz para harcamak istemediğiniz için bahane uyduruyorsunuz. Paran yoksa oynama dünyadaki tek türkçe oyun ya da tek yeni çıkan oyun KCD 2 değil. Saygı gösterip oyunu türkçeye çevirmişler adamlar zarar etme ihtimalini göze alarak, bir zahmet sizde satın alıverin. Gülünç durumda olan sensin haberin yok hem TR'nin para kazandırdığını düşünüyorsun hem de burada niye çeviri var falan diyorsun. Bilgin olmadığı çok belli üsteleme bu yüzden. Çekya falan bile TR'den daha çok kâr ettiriyor.

stiga05fx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,326
İsim
Draq123
Baldurs gate 800tl vermiştimde bu beni aşar crackli devam bunu üzülerek söylüyorum.
Keşke türkçe gelmeseydide vicdan azabı çekmeseydim 😃

Enivici Vokke

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,226
İsim
Abdullah Aydoğdu
Nüfusu olmayan dediğin tüm ülkeler TR'den çok kazandırıyor. Hem fiyatlandırma farkı hem de daha çok alınıyor. Bana bir tane gereksiz çeviri gösteremezsin. Ayrıca oyunun içinde FSR ve DLSS varsa onların açık olduğu halleriyle veriyorlar bu specleri. Diyelim 4070 değil 4060la oynuyor adam ne fark eder? Ya da RX6600 RTX 3060la falan oynuyor ne fark eder? Kaç binlerce lirayı bilgisayara veriyorsa birisi oyunu da almak zorundadır. Hırsızlık savunmayın şurada, herkes her oyunu oynamak zorunda da değil. Kıt kanaat geçinen insanlar bu oyunu oynayacak diye bir zorunluluk yok. İndirim beklersin Epic'den alırsın daha ucuza almak için falan ya da gamepasste varsa gamepassten oynarsın ya da key falan alırsın. Oyunu almak isteyene her zaman bir çözüm var, siz almak istemediğiniz para harcamak istemediğiniz için bahane uyduruyorsunuz. Paran yoksa oynama dünyadaki tek türkçe oyun ya da tek yeni çıkan oyun KCD 2 değil. Saygı gösterip oyunu türkçeye çevirmişler adamlar zarar etme ihtimalini göze alarak, bir zahmet sizde satın alıverin. Gülünç durumda olan sensin haberin yok hem TR'nin para kazandırdığını düşünüyorsun hem de burada niye çeviri var falan diyorsun. Bilgin olmadığı çok belli üsteleme bu yüzden. Çekya falan bile TR'den daha çok kâr ettiriyor.
Seninle tartışmaya gerek yok. KCD2 için konuşmuyorum, genel konuşuyorum, Endonezya, Vietnam gibi ülkeler için çeviri ekleyen firmalar Türkçe eklemiyor ve sen Endonezya'da, Vietnam'da, aylık geliri 200 dolar olan ülkelerde bu oyunların Türkiye'ye oranla daha fazla satılabilme potansiyeli olduğunu ve satıldığını söylüyorsun, bu yüzden Türkçe gelmiyormuş muş, oyunu oynamak zorunda değilmişiz. :D :D
Türkçe getirmeleri için oyun moyun satın alınmamalı, Türkçe getirirlerse ve bölgesel fiyatlandırma yaparlarsa satın alınması için gerekli teşviği yaparız. KCD2'yi crack oynayın demıyorum, parası olan satın alsın ki diğer firmalara örnek olsun. Ama kalkıp da paran yoksa oynamaycaksın falan filan boş muhabbetler.

Son düzenleme:
Top Bottom