Neler Yeni

KINGDOM COME DELIVERANCE 2 CRACKLENDI !

Remi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,627
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Bilim, Tarih, Teknoloji, Müzik, Psikoloji, Felsefe
Seninle tartışmaya gerek yok. KCD2 için konuşmuyorum, genel konuşuyorum, Endonezya, Vietnam gibi ülkeler için çeviri ekleyen firmalar Türkçe eklemiyor ve sen Endonezya'da, Vietnam'da, aylık geliri 200 dolar olan ülkelerde bu oyunların Türkiye'ye oranla daha fazla satılabilme potansiyeli olduğunu ve satıldığını söylüyorsun, bu yüzden Türkçe gelmiyormuş muş, oyunu oynamak zorunda değilmişiz. :D :D Crackı patlatıp oynayacağım sen 2-3 paragraf daha anlamsız anlamsız yazabilirsin.
Oraların nüfusundan haberin var mı? Kendinizi bu kadar büyük görmeyin firmalara en az kâr getiren ülkelerdeniz. Sizin bu cebinizde 3 kuruş para olmadan en çok biz kazanç getiriyoruz tavrınıza bitiyorum. Profil fotoğrafına bakınca bile anlaşılıyor cebindeki, aklın bulunmadığından ötürü savunabileceğin bir fikre sahip değilsin. Sana cracklerinle bol şans dilerim

Enivici Vokke

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,226
İsim
Abdullah Aydoğdu
Oraların nüfusundan haberin var mı? Kendinizi bu kadar büyük görmeyin firmalara en az kâr getiren ülkelerdeniz. Sizin bu cebinizde 3 kuruş para olmadan en çok biz kazanç getiriyoruz tavrınıza bitiyorum. Profil fotoğrafına bakınca bile anlaşılıyor cebindeki, aklın bulunmadığından ötürü savunabileceğin bir fikre sahip değilsin. Sana cracklerinle bol şans dilerim
Vietnam ile nüfusumuz benzer oranda ve asgari ücret olarak 3 katı daha fazla para alıyoruz. Sen cebindekiyle ve yüksek IQ seviyenle hava atmaya devam et. :D İlk adımı Türkçe dil desteği ve bölgesel fiyatlandırma getirerek onlar atacak, 60-70 dolar verip İngilizce oynayarak biz atmayacağız.
Dilerlerse hiç getirmesinler, benim kaybedecek bir şeyim yok. :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Adamın ülkesinde ekonomik kriz var gelmiş burda Spaydırmenı, gta 5 i orijinal oynayın diye millete laf atıyor WQ:TWQQTQT

Çok merak ediyorum yaşını, yaptığı işini, maaşını, eğitim seviyesini. :D Liseli bir çocuksun %90 tahminimce.

Son düzenleme:

Remi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,627
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Vietnam ile nüfusumuz benzer oranda ve asgari ücret olarak 3 katı daha fazla para alıyoruz. Sen cebindekiyle ve yüksek IQ seviyenle hava atmaya devam et. :D İlk adımı Türkçe dil desteği ve bölgesel fiyatlandırma getirerek onlar atacak, 60-70 dolar verip İngilizce oynayarak biz atmayacağız.
Dilerlerse hiç getirmesinler, benim kaybedecek bir şeyim yok. :D

Adamın ülkesinde ekonomik kriz var gelmiş burda Spaydırmenı, gta 5 i orijinal oynayın diye millete laf atıyor WQ:TWQQTQT

Çok merak ediyorum yaşını, yaptığı işini, maaşını, eğitim seviyesini. :D Liseli bir çocuksun %90 tahminimce.
Evet oyun şirketi bu adamlar crack oynuyor diyip dil desteği getirir o halde. Vietnamca çevirisi olup Türkçesi olmayan oyun göstermeni bekliyorum bu arada. Ekonomik kriz senin bahanen dostum senin paran olsa da para vermeyeceksin 2015de kriz yoktu alıyor muydun oyun? Almıyordun, 2011 yılında falan bende almıyordum, oyunları korsan oynuyordum ama en azından utanıyordum bunu saklıyordum ve kimseye önermiyordum. Cebime para geçtiğinde gidip hepsini orijinal şekilde aldım. Paramın yetmediği oyunu ya da çok oynamayacağımı düşündüğüm oyunaları da almıyorum oynamayınca ölmüyorum yani, insan hırsızlık yaptığından utanır adam pp yapmış bağıra çağıra herkese böyle yapın diyor. Paşama bak önce şirket adım atacakmış şirket adım atarsa napıcaksın yine crackliceksin KCD 2'yi cracklediğin gibi. Daha fazla rezil etmene gerek yok kendini dostum. Parası olmayana ya da yaşı küçük kişilere gidin oyunlara servet dökün demiyorum, en azından utana sıkıla yaparsın ve cebinde para olunca oyunu satın alırsın bu şekilde telafi edersin. Gidip forumlarda böbürlene böbürlene crack oynuyorum diyip bunu profil fotoğrafı yapmazsın.

Enivici Vokke

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,226
İsim
Abdullah Aydoğdu
Evet oyun şirketi bu adamlar crack oynuyor diyip dil desteği getirir o halde. Vietnamca çevirisi olup Türkçesi olmayan oyun göstermeni bekliyorum bu arada. Ekonomik kriz senin bahanen dostum senin paran olsa da para vermeyeceksin 2015de kriz yoktu alıyor muydun oyun? Almıyordun, 2011 yılında falan bende almıyordum, oyunları korsan oynuyordum ama en azından utanıyordum bunu saklıyordum ve kimseye önermiyordum. Cebime para geçtiğinde gidip hepsini orijinal şekilde aldım. Paramın yetmediği oyunu ya da çok oynamayacağımı düşündüğüm oyunaları da almıyorum oynamayınca ölmüyorum yani, insan hırsızlık yaptığından utanır adam pp yapmış bağıra çağıra herkese böyle yapın diyor. Paşama bak önce şirket adım atacakmış şirket adım atarsa napıcaksın yine crackliceksin KCD 2'yi cracklediğin gibi. Daha fazla rezil etmene gerek yok kendini dostum. Parası olmayana ya da yaşı küçük kişilere gidin oyunlara servet dökün demiyorum, en azından utana sıkıla yaparsın ve cebinde para olunca oyunu satın alırsın bu şekilde telafi edersin. Gidip forumlarda böbürlene böbürlene crack oynuyorum diyip bunu profil fotoğrafı yapmazsın.
Halbuki çok zeki birisi olmana rağmen nasıl bulamadın bilmiyorum buyur

Ekler

• 1738784269255.png
    1738784269255.png
    466.5 KB · Hit: 32

Remi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,627
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Halbuki çok zeki birisi olmana rağmen nasıl bulamadın bilmiyorum buyur
1738784943395.png

Türkiye'den yaklaşık 15 milyon daha fazla nüfus, ve ortalama maaşı 700 dolar hmm.. Ama bana çok zeki birileri nüfusu Türkiye ile aynı ve maaşları 200 dolar demişti?
1738785344428.png

Birde bu listede ya da korsan oyun listelerinde Vietnamın yerini gösterirsen çok sevinirim

Bünyamina

80+ Platinum
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Alıntıyı görüntüle

Türkiye'den yaklaşık 15 milyon daha fazla nüfus, ve ortalama maaşı 700 dolar hmm.. Ama bana çok zeki birileri nüfusu Türkiye ile aynı ve maaşları 200 dolar demişti?
Alıntıyı görüntüle

Birde bu listede ya da korsan oyun listelerinde Vietnamın yerini gösterirsen çok sevinirim
2018 e bakıp günümüze mi uyarlamaya çalışıyorsun sen ?
Yazmayayım yazmayayım diyorum da yani çok saçma yorum yapıyorsun.

Remi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,627
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
2018 e bakıp günümüze mi uyarlamaya çalışıyorsun sen ?
Yazmayayım yazmayayım diyorum da yani çok saçma yorum yapıyorsun.
Arkadaşın dediği şeye göre ekonomik kriz olduğu için çok yüksekmiş crack oranı bu yüzden kasti olarak 2018 verisi attım. Kriz olmadığında da nasıl en yukarda olduğunu göstermek için, güneydoğu asya pazarı son yıllarda gittikçe büyüyen bir pazar. Adamların buna yatırım yapması gayet mantıklı. Sony, oyunlarına yıllardır türkçe altyazı ve bazılarına dublaj bile getirdi. Kaçınız satın aldı bu oyunları? Türkiye'den satın alınan oyun datalarının bile büyük kısmı bundan birkaç sene önce Türkiye kartları edinen yabancılardan geliyordu.

Son düzenleme:
Top Bottom