Neler Yeni

KINGDOM COME DELIVERANCE 2 CRACKLENDI !

hamburkus

80+
Ee Torrent sitelerinin amacı zaten Torrent paylaşmak adam ne yapsın? :D Hem bu Torrent tüm dünya da dönüyor. Tek Türkiye'de değil ya.
Kardeş beleşci misin olayı anladın neyi uzatıyorsun ki yani :D

ankebutrr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Ümit Qua
Steam
Quandros
Discord
quandros / Ümit#1111
Türkçe oyunu cracklı oynayana değil de bir oyun fiyatının artık 2000 tl leri bulmasına sebep olanlara tavır göstermek lazım 2k tl çok da azımsanacak bir rakam değil. Steam tl iken 50tlye aldığım oyunun 10 kattan fazla fiyatı artmış türkçe olsa ne yazar.

AirLife

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,472
İsim
Yunus Şahin
Kardeş beleşci misin olayı anladın neyi uzatıyorsun ki yani :D

Yok reis oyunu oynamıyorum bile ama yorumun saçma geldi. :D Sanki bizimkiler yapıyormuş, tek suçlular onlar gibi yorum yapıyorsun. :D

hamburkus

80+
Yok reis oyunu oynamıyorum bile ama yorumun saçma geldi. :D Sanki bizimkiler yapıyormuş, tek suçlular onlar gibi yorum yapıyorsun. :D
Kızıma dedim oğlum sen anla işte türkçe oyun olmuyor diyorlar ya :D crack indirirse herkes nasıl olsun bende olsam bende yapmam Türkçe bizim kadar kullanan yoktur herhalde crack

AirLife

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,472
İsim
Yunus Şahin
Kızıma dedim oğlum sen anla işte türkçe oyun olmuyor diyorlar ya :D crack indirirse herkes nasıl olsun bende olsam bende yapmam Türkçe bizim kadar kullanan yoktur herhalde crack

:D :D Knk o atasözü öyle değildi sanki. :D Kızım sana söylüyorum gelinim sen anla. :D :D

Öyle deme kuzen, dünya çapında da çok var. Dünyaca ünlü torrent sitelerine bak. Çok kullanıcıları var.

Arthur_Morgan

80+ Bronze
Yorumlar gene korsan orjinal tartişmasi dolmuş parası olan alsın olmayan cracklesin basit bu kadar tartişmaya gerek yok.

Dahası  
Reaksiyon skoru
590
İsim
Paşadöner
Türkçe dil desteği eklemişler. Yaklaşık 2.2m fazla kelime varmış. Yani ben normal olarak satın almanızı öneririm.
Çok pahalı be hocam steamde 20 dolar flan diye gördüm ama daha da pahalı galiba

Top Bottom