KINGDOM COME DELIVERANCE 2 CRACKLENDI !

Enivici Vokke

80+ Gold
Reaksiyon skoru
3,369
Geçen seferki gibi kaynak niteliğinde olsun diye kıran gurubun ismini-cismini-sitesini paylaşmayacağım, uyarı veriyor moderatörler. Sadece kırıldığına dair resmi paylaşabilirim. Siteye girip baktığımda gerçekten indirme linklerini koymuşlar ve oyun kırılmış.

1738689907308.png

Türkçe dil desteği eklemişler. Yaklaşık 2.2m fazla kelime varmış. Yani ben normal olarak satın almanızı öneririm.

Türkçe dil desteğinden dolayı ben de satın alınmasını öneriyorum ancak oyunun standart versiyonu 1.600 TL. Milletin ekran kartı bu kadar zaten.
Bütçesi olmayan adama bir şey diyemem.

Bütçeniz varsa oyunu satın alın, sonra neden TÜRKÇE gelmiyor diye zırlıyorsunuz.
Öyle demesen daha iyi olur. Zaten kat kat kat fazlasıyla geri dönüş alacaklar. Orijinal olarak alınmasını önerdik. Yeterli.

turkiyeye ozel fiyatlar geri gelsin steamden oyun almaya geri donerim yoksa korsan devam ederim bu oyun fiyatlari varken oyun satin almak cok zor benim anakartim zaten 3-4bin lira yarisi fiyatina 15-20 saat oynayacagim oyunu aliyorum boyle bisey olurmu

Bugün epic den Gold sürümünü aldım 2000 küsürdü. Evet fiyatı biraz tuzlu yine de ortada büyük bir emek var bu oyun korsan oynanmamalı.

Böyle Türkçe eklenen oyunların kırılıp piyasaya çıkarmaları kötü adamlar uğraşıp türkçe ekliyor crack kullanılıyor

Geçen seferki gibi kaynak niteliğinde olsun diye kıran gurubun ismini-cismini-sitesini paylaşmayacağım, uyarı veriyor moderatörler. Sadece kırıldığına dair resmi paylaşabilirim. Siteye girip baktığımda gerçekten indirme linklerini koymuşlar ve oyun kırılmış.

Alıntıyı görüntüle
bunu gidip cracklı oynayan varsa sülalesine selamlar.

Alıntıyı görüntüle
bütçesi olanın kesinlikle crack değil alarak oynamasını tavsiye ederim adamlar piyasa türkçe çevirili oyun yokken 2.2m kelimelik oyuna türkçe çeviri getiriyor illa crack oynayacaksanız onca oyun varken türkçe dil desteği vermeyen spider-man 2 yi oynayın.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

turkiyeye ozel fiyatlar geri gelsin steamden oyun almaya geri donerim yoksa korsan devam ederim bu oyun fiyatlari varken oyun satin almak cok zor benim anakartim zaten 3-4bin lira yarisi fiyatina 15-20 saat oynayacagim oyunu aliyorum boyle bisey olurmu
enis kirazoğlu video incelemesinde 100+ saat oynadığını yine de oyunda yapılacak çok şey kaldığını söyledi yani 20 saat deyip geçmeyin o oyunları yapmak insanların kaç aylarını alıyor haberiniz var mı?

Geri