Neler Yeni

KINGDOM COME DELIVERANCE 2 CRACKLENDI !

Ee Torrent sitelerinin amacı zaten Torrent paylaşmak adam ne yapsın? :D Hem bu Torrent tüm dünya da dönüyor. Tek Türkiye'de değil ya.
Kardeş beleşci misin olayı anladın neyi uzatıyorsun ki yani :D

Türkçe oyunu cracklı oynayana değil de bir oyun fiyatının artık 2000 tl leri bulmasına sebep olanlara tavır göstermek lazım 2k tl çok da azımsanacak bir rakam değil. Steam tl iken 50tlye aldığım oyunun 10 kattan fazla fiyatı artmış türkçe olsa ne yazar.

Yok reis oyunu oynamıyorum bile ama yorumun saçma geldi. :D Sanki bizimkiler yapıyormuş, tek suçlular onlar gibi yorum yapıyorsun. :D
Kızıma dedim oğlum sen anla işte türkçe oyun olmuyor diyorlar ya :D crack indirirse herkes nasıl olsun bende olsam bende yapmam Türkçe bizim kadar kullanan yoktur herhalde crack

Kızıma dedim oğlum sen anla işte türkçe oyun olmuyor diyorlar ya :D crack indirirse herkes nasıl olsun bende olsam bende yapmam Türkçe bizim kadar kullanan yoktur herhalde crack

:D :D Knk o atasözü öyle değildi sanki. :D Kızım sana söylüyorum gelinim sen anla. :D :D

Öyle deme kuzen, dünya çapında da çok var. Dünyaca ünlü torrent sitelerine bak. Çok kullanıcıları var.

Yorumlar gene korsan orjinal tartişmasi dolmuş parası olan alsın olmayan cracklesin basit bu kadar tartişmaya gerek yok.

turkiyeye ozel fiyatlar geri gelsin steamden oyun almaya geri donerim yoksa korsan devam ederim bu oyun fiyatlari varken oyun satin almak cok zor benim anakartim zaten 3-4bin lira yarisi fiyatina 15-20 saat oynayacagim oyunu aliyorum boyle bisey olurmu
TR ye özel fiyat ile çıkış yaptı, 44.99$ TR de Globalde 59$ çok düşürmemişler ama yinede fiyatını hak ediyor. 39$ olsaydı keşke.

Türkçe oyunu cracklı oynayana değil de bir oyun fiyatının artık 2000 tl leri bulmasına sebep olanlara tavır göstermek lazım 2k tl çok da azımsanacak bir rakam değil. Steam tl iken 50tlye aldığım oyunun 10 kattan fazla fiyatı artmış türkçe olsa ne yazar.

Pc toplamak zaten pahalı bir de üstüne oyuna para veremem. 40-50 tane oyun alsam pc'den daha fazla tutar 🫤

Türkçe dil desteğinden dolayı ben de satın alınmasını öneriyorum ancak oyunun standart versiyonu 1.600 TL. Milletin ekran kartı bu kadar zaten.
Bütçesi olmayan adama bir şey diyemem.
1.6kya ne ekran kartı var

Dövizle uğraşmamak için yerel fiyatlandırmayı kaldırdılar. Türkiyede sattıkları fiyatlar her iki taraf içinde iyiydi. Saçma sapan fiyatlara oyun satmaya devam ederlerse korsan oyuncu sayısı uçar gider.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,089,669
Üyeler
173,234
Son üye
oznr74
Geri