Türk siteleri paylaşıyor sonuçta
Ee Torrent sitelerinin amacı zaten Torrent paylaşmak adam ne yapsın?

Türk siteleri paylaşıyor sonuçta
Kardeş beleşci misin olayı anladın neyi uzatıyorsun ki yaniEe Torrent sitelerinin amacı zaten Torrent paylaşmak adam ne yapsın?Hem bu Torrent tüm dünya da dönüyor. Tek Türkiye'de değil ya.
Kardeş beleşci misin olayı anladın neyi uzatıyorsun ki yani![]()
Kızıma dedim oğlum sen anla işte türkçe oyun olmuyor diyorlar yaYok reis oyunu oynamıyorum bile ama yorumun saçma geldi.Sanki bizimkiler yapıyormuş, tek suçlular onlar gibi yorum yapıyorsun.
![]()
Kızıma dedim oğlum sen anla işte türkçe oyun olmuyor diyorlar yacrack indirirse herkes nasıl olsun bende olsam bende yapmam Türkçe bizim kadar kullanan yoktur herhalde crack
Çok pahalı be hocam steamde 20 dolar flan diye gördüm ama daha da pahalı galibaTürkçe dil desteği eklemişler. Yaklaşık 2.2m fazla kelime varmış. Yani ben normal olarak satın almanızı öneririm.
TR ye özel fiyat ile çıkış yaptı, 44.99$ TR de Globalde 59$ çok düşürmemişler ama yinede fiyatını hak ediyor. 39$ olsaydı keşke.turkiyeye ozel fiyatlar geri gelsin steamden oyun almaya geri donerim yoksa korsan devam ederim bu oyun fiyatlari varken oyun satin almak cok zor benim anakartim zaten 3-4bin lira yarisi fiyatina 15-20 saat oynayacagim oyunu aliyorum boyle bisey olurmu
Türkçe oyunu cracklı oynayana değil de bir oyun fiyatının artık 2000 tl leri bulmasına sebep olanlara tavır göstermek lazım 2k tl çok da azımsanacak bir rakam değil. Steam tl iken 50tlye aldığım oyunun 10 kattan fazla fiyatı artmış türkçe olsa ne yazar.
1.6kya ne ekran kartı varTürkçe dil desteğinden dolayı ben de satın alınmasını öneriyorum ancak oyunun standart versiyonu 1.600 TL. Milletin ekran kartı bu kadar zaten.
Bütçesi olmayan adama bir şey diyemem.
Laflarınıza dikkat edin, Türkçe eklensin diye emek veren herkese hakaret ediyorsunuz gibi görünüyor. Öyle olmadığını umuyorum.Bütçeniz varsa oyunu satın alın, sonra neden TÜRKÇE gelmiyor diye zırlıyorsunuz.