Arama sonuçları: *

1. Metekral123

Reklamı göstermeye tıklıyorum reportlıyorum tekrar reklamı öneriyor?

Merhaba forumda +18 bir reklam çıkıyor 3 kere göstermeye tıkladım 4 kere report ettim tekrar aynı reklam çıkıyor bunu nasıl çözerim reklam engelleyici kullan demeyin pc im zaten patetes eklentinin yorumlarına baktım çoğu kişi google yi yavaşlatıyor diyor ve işe yaramıyor diyor? yardım lazım ben...
  2. Metekral123

Beynimi nasıl sustururum?

Hem reşit değilim hemde müslümanım.
  3. Metekral123

Ben sustur demiyorum nasıl susturabilirim diye öneri istiyorum 1739627906 Denerim
  4. Metekral123

Merhaba beynim bazen saçma sapan şeyler düşünüyor bu hem zamanımı kaybettiyor gece geç yatıyorum nasıl beynimi sustururum öneriniz varmı?
  5. Metekral123

Yardım Custom rom öneri (Acil)

Merhaba acil custom rom öneri arıyorum ve bide nasıl kuracağımla ilgili video falan atabilirseniz iyi olur. Tablet: samsung galaxy tab 3 lite sm t111 nq
  6. Metekral123

Youtube videoları denetlemiyormu?

Merhaba az önce kardeşimle shorts izliyorduk adam fifa videosunun ortasına +18 bir şey koymuş ben anlamadım youtube videoları denetlemiyormu? yoksa ben mi yanlış biliyorum?
  7. Metekral123

Yardım DDR3 ucuz anakart öneri

Hocam 2. el baktım yaşadığım ilde ddr2 anakartta biri 1k fiyat yazmış Düzgün anakart bulamadım 1739548266 Kalite dediğim arıza yapmasın yeter yani.
  8. Metekral123

Hocam turbox çöp diyorlar doğrumu? bende görmüştüm bunu turbox diye almadım
  9. Metekral123

Merhaba biliyorsunuz lga 775 anakart var kendisi çöp gibi 4gb ram destekliyor bende anakart arıyorum aklımda bir pc toplama fikri yok ama ucuz bulursam toplamayı düşünüyoenrum çünkü elimde temiz bir kasa ve psu var bu yüzden sizden ddr3 en az 8gb ram veya 16gb ram destekleyen anakart arıyorum 2...
  10. Metekral123

Yardım PS3 açık dünya araba oyunu öneri

Merhaba ps3 te araba oyunu bulamıyorum bulduklarım hep yarış oyunu falan ben böyle gta gibi açık dünyada ama sadece araba sürülebilen bir oyun arıyorum bu konuda size danışmak istedim
  11. Metekral123

Google için reklam engelleyici öneri

Merhaba google de bazen görmek istemediğim reklamlar çıkıyor mesala az önce 18+ gecelik reklamı çıktı hemen engelleye bastım ama yinede görmüş oldum bu yüzden hiç bu tarz reklam görmek istemiyorum bunun için ücretsiz reklam engelleyici arıyorum önerilerinizi bekliyorum
  12. Metekral123

1500 TL ye gtx 750 2gb i5 2400 bilgisayar alınır mı?? (2.el)

Bende almayı düşünüyorum 1739457996 Birde bir şey sormak istiyorum bu bilgisayara psu takılabilirmi? bildiğim kadarıyla bunların psu ları özel oluyor?
  13. Metekral123

1500 TL ye gtx 750 2gb i5 2400 bilgisayar alınır mı?? (2.el)

Şöyle güzel bir pc buldum roblox minecraft ve benzeri oyunlar için ve google için alınır mı?? https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-acil-satilik-tek-kasa-pazarlik-olur-1228461923/detay Not: bütçeme göre bulabildiğim en iyi pc bu
  14. Metekral123

( 2. el )Bu bilgisayar minecraft tarzı oyunları oynamak için alınır mı??

Hocam zaten sorun bu benim oyunlar konusunda çok basitim aktif olarak sadece roblox ve minecraft oynuyordum ilerdede peki oyun zevkimin gelişiceğini pek sanmıyorum yazın galiba ders haneye göndereckler dersler kötü 1739382243 Hocam getimedimmi sanıyorsunuz gene almadılar zaten getirsem de aşağı...
  15. Metekral123

Hocam neyi kötü ben anlamadım ? ben bundan 10 kat kötü 4gb rami olan apu laptop kulanıyorum 13 yıllık onun bile oyun performansından memnunum zaten param olsa ben salakmıyım daha iyisini almayı bilmiyorum zategünlük 20 tl kantın parası alıyorum öğrenciyim biriktirip alabileceğim en iyi pc bu...
  16. Metekral123

Bence 10-20 fps vermez ya gt 1030 veya low profile ekran kartı taksak valorant bile açıyor bakın testler var minecraft 10-20 fps biraz abartı bence bende şuan 13 senelik apu laptop ram 4gb o bile minecraft 45-50 fps veriyor 1739377599 Yok ben 2 sinide 5 yıldır oynuyorum sıkılmadım birde zaten...
  17. Metekral123

Hocam o kadar kötü değil bence sistem testlere baktım minecraft 1.17 10 görüş mesafesinde rahat 60 fps veriyor Birde ekran kartı olmadığı için mi kötü diyorsunuz? gt 1030 taksak sistem valorant bile açıyor isterseniz youtubeye yazın bakın 1739377295 Derslerim kötü birde bence sistem o kadar...
  18. Metekral123

Merhaba 2.elde geziyordum bu pc yi gördüm güzel bir pc tek eksik apu sistem ilerde belki low profile ekran kartı takılabilir sizce bu bilgisayar roblox minecraft ve benzeri oyun lar için ve emülatör kullanmak youtube izlemek için alınır mı?...
  19. Metekral123

Yardım Samsung gt e1205y telefona micro sd kart takılırmı?

Merhaba tuşlu telefonuma oyun yüklemek istiyorum aklıma micro sd kart ile oyun yüklemek geldi bu telefona micro sd kart takabilirmiyim? eğer takamassam nasıl oyun yükleyebilirim? Birde bu telefonda bluetooth varmı?
Top Bottom