Neler Yeni

Beynimi nasıl sustururum?

Mithril

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,052
İsim
Muhammet Kürkçü
Seneler boyunca bu sorunu biri olarak söylüyorum ben çözümü beynimi asla boş bırakmayarak buldum. Tamamen hiçbirşey yapmıorken bile müzik dinlerim, uykuya dalarken video izlerim, yolda iken müzik dinlerim vs vs. Elbette beynin kendi başına çalışmasına izin vermeyerek çok şeyi engelliyorsunuz ama ben kararımdan memnunum cahillik mutluluktur

PaLaaX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,831
İsim
𝓐𝓭ı 𝓨𝓸𝓴 𝓝𝓪𝓶ı 𝓥𝓪𝓻
Discord
𝑃𝑎𝐿𝑎𝑎𝑋#7322
Yıllardır yaşadığım durum...
Sorana şöyle diyorum:

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Bora ateş
Fazla düşünmek iyi değil. Aklını başka yerlere vermeye calisan, kitap oku, müzik dinle vesaire.

En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
177
İsim
Lloyd
Merhaba beynim bazen saçma sapan şeyler düşünüyor bu hem zamanımı kaybettiyor gece geç yatıyorum nasıl beynimi sustururum öneriniz varmı?
Düşünmemeye çalışarak istenmeyen düşüncelere daha çok maruz kalırsın. Pembe Fili Düşünme kitabını okumanı tavsiye ederim. Obsesif düşünceler yaşantını etkileyecek noktaya geldiyse de terapi yolu gözüküyor demektir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
274
İsim
...
Ben bu sorunu yaşadığım zaman: ya konuyu değiştiririm, ya nefesime odaklanırım. Bir şekil meditasyon gibi düşünün. Duyduğuma göre sürekli böyle yapmak zamanla beyni alıştırıyormuş ama ben daha o seviyeye gelemedim. Umarım bu durumdan kurtulursunuz.

anonym0us

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reşitsen bir kaç bira göm
aynısını yazacaktım :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Merhaba beynim bazen saçma sapan şeyler düşünüyor bu hem zamanımı kaybettiyor gece geç yatıyorum nasıl beynimi sustururum öneriniz varmı?
bence uykun olmadıgı zaman yatağa giriyorsun uykun gelirse direk uyursun ben de yaşıyorum bazen uykun gelmedigi zaman zorlama kendini

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,058,734
Üyeler
168,189
Son üye
krky88
Top Bottom