Arama sonuçları: *

1. levon

🚨 Modart PC Sistem 10999TL 🚨

Beni bilirsiniz bunlar tadımlık 😉 Daha neler neler yaparız hiç merak etmeyin.
  2. levon

🚨 Modart 6650XT ÇIKTI 10999TL 🚨

Çerez temizleyin düzeliyormuş.
  3. levon

Bende öyle sistem çıkmadı valla 😁 Hatta son 2 yıldır emin ol en kral sistemleri çıkarttım.
  4. levon

Bayağı yanlışın var sistemlerimizi bir kontrol et derim videolara bak 😉
  5. levon

Modart M11 Çıktı! i3-12100f Rtx 3060 ti 13999 TL

Onu sonrası için planlıyorduk yanlışlıkla açıldı. Benim bilgim dahilinde idi oda.
  6. levon

🔥🔥 Modart PC 3060 Sistem 12499TL🔥 🔥

8GB RTX 3060 oradaki kart dikkatini çekerim güzel kardeşim.
  7. levon

🔥🔥 Modart PC 3060 Sistem 12499TL🔥 🔥

Son kullanıcı için gayet iyi fiyat İbrahim gömme bence çok. Al sata gitmez orası ayrı mesela 😉
  8. levon

Çözüldü✓ Modart PC geliyor akşam

Kim diyor bunu ya normal inceleme videosu bu. Arkadaşlar inanmayın rica ediyorum kim atıyor bu lafları ortaya. Sistem geliyor olsa ben zaten derdim bunu.
  9. levon

Modart Forum'dan uzaklaştırıldım

Sen fake ve sahte üyelikleri savunmaya devam et güzel kardeşim. Bizim forum da miss gibi sen merak etme 😉 @Mehmet Yılmaz Fake üyelikler hakkında gerekli cevabı size verir. Adamlar sizlerin hakkını savunmak için ve düzgün bir forum ortamı oluşturmak adına bu tür spam maillerin önüne geçiyor...
  10. levon

Seninki apayrı bir şey hocam. ama bu arkadaş kabak gibi Fake Mail ile üye oluyorum demiş 🤣 Fake mail in savunulacak bir yanı zaten olamaz. Haksız mıyım.
  11. levon

Kardeşim ağzınla söylemişsin birde Fake Mail diye. Donanım arşivi forumunda da spam koruması var fake hesapları forum zaten kendisi bildiriyor. Buna nasıl müsaade edelim. Çoklu hesap ve mail yasak zaten her forumda. Bana özelden yaz kullandığın maili ben ekleme yapayım. Daha ne diyim yani şimdi...
  12. levon

Modart Pc İtopya Sistem

Biliyorsun işte beni zaten önümüzdeki plan o😉😉 Ama bu sefer yayın tarihini falan hiç söylemicem Takip edenler faydalansın haksız mıyım?
  13. levon

Modart Pc İtopya Sistem

Ne kadar ekmek o kadar köfte kardeşim 😉😉 1664632425 Sevilmeyen mi? Her kes o karta can atardı zamanında. Forumda kim bilir kaç tane konusu vardır.
  14. levon

Modart Pc İtopya Sistem

Ramler yürütülmesin diye plastik kelepçe attık işe yaramadı mı 😂😂😂
  15. levon

Modart Pc İtopya Sistem

Fiyat bilgisi yanlış 😉😉 Ayrıca o arkadaşın bütçesi fazla idi tabii ki de 2060 lı olanı önerdim. Parası olana kendi çıkacağımız sistemi övecek kadar alçalmadık daha çok şükür😊 Bu akşam yayında olacak görürsünüz. 1664613039 Dereyi görmeden söylentiler ile paçayı sıvamayın bence 😉
  16. levon

🔥 ModArt PC: "Öyle bir sistem geliyor ki ağzınız açık kalacak!"

Aha Edebiyat parçalayan biri daha. Alkışlayın 👏👏👏 Tekrar 10.000 TL'ye artık çok zor maalesef :( Laptop piyasası masa üstü pc gibi değil apayrı bir şey.
  17. levon

Öncelikle çok teşekkür ederim. Güle güle sağlıkla kullan dostum. Sorularına gelecek olursak maalesef hazır sistemde o mümkün değil. Ben de sırf satın almaya çalışırken kasa seçtim diye yetişemedim. 2. Soruna da gelecek olursak ben Asus monitörlerden çok memnunum. Yıllardır hep asus kullanıyorum...
  18. levon

350tl farka canavar gibi thermaltake kasa ekleyebiliyordun girip ona da baksaydın 😃
  19. levon

Ya sistem hem hızlı satılıyor hem bide bir kaç al-satçı alıp satışa koymuş diye bunun suçlusu olarak bizi görüyorlar. Alenen söylemiyorlar ama bunu ima ediyorlar. Bende düşüncemi fikrimi yazıyorum. Ki o konuda daha da yazmam zaten yazdığım oldukça net bence. Bazı kişilere günah keçisi gerekiyor...
  20. levon

Ben 10 saniye içinde kasayı td500 mesh yapıp sepete ekledim tam adres seçimine git dedim Sepetten silindi. Haydi gelde sen açıkla 😄 Bir arkadaşa uzun uzun yazmıştım. Bu tür satış sitelerinde sepete kim daha hızlı ekler ve ödeme ekranına ulaşırsa stok o an -1 atar. Yani rezerve stok 100 adet...
Top Bottom