levon
80+
- Reaksiyon skoru
- 217
Son kullanıcı için gayet iyi fiyat İbrahim gömme bence çok. Al sata gitmez orası ayrı meselaHani çok iyi falan diyordu ?
Son kullanıcı için gayet iyi fiyat İbrahim gömme bence çok. Al sata gitmez orası ayrı meselaHani çok iyi falan diyordu ?
Yazık valla bu yorumuna işini yapan herkese saygım var paylaşırım da daha önce de paylaştım farklı sistemleriE tamam neyini savunuyorsun o zaman hala. Ama sen sistemi değil bence MODART'ı savunuyorsun da neyse.
Valla senin forumda da yazdım dostum. Güzel sistem yaptın mı tebrik etmesini de biliyorum. Kötü sistem yaptığın zaman gömmesini de biliyorum. Beni az çok biliyorsun. Durum zaten al-sat lık değil.Son kullanıcı için gayet iyi fiyat İbrahim gömme bence çok. Al sata gitmez orası ayrı mesela![]()
Senin hakkında ki benim düşüncem bu dostum. Açık açık söylerim yani.Yazık valla bu yorumuna işini yapan herkese saygım var paylaşırım da daha önce de paylaştım farklı sistemleri
Tarafsız yorum bu daha iyi diyebilecegin yoksa mesele yok alınabilir alınırsa yazık ettin Parana vs demek hoş olmazArkadaşlar atışmanızı özelden yapın isterseniz. 12500 e daha iyi diyebileceğim bir sistem bulamadım şuan. Ancak çok da iyi değil fiyatı
Sen benim hakkımda ne düşünürsen düşün beni herkes çok iyi de bilirSenin hakkında ki benim düşüncem bu dostum. Açık açık söylerim yani.
istediği sistemi yapamayıncada cevaplar hazır artık al satcılar için deil falan filan yapmayın hocam eleştiriye açık olun severiz seni gerke yok bunlaraSon kullanıcı için gayet iyi fiyat İbrahim gömme bence çok. Al sata gitmez orası ayrı mesela![]()
8gb bu reis![]()
INFLUENCER-3060 / INTEL i3-12100F / ASUS DUAL GeForce RTX 3060 OC 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
INFLUENCER-3060 oyuncu bilgisayarı INTEL i3-12100F ve ASUS RTX 3060 ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.www.gaming.gen.tr
Bunu alırım daha iyi
sende her forumdasın be kardeşim esas al satcı sensin senden çok konuşan yokSen benim hakkımda ne düşünürsen düşün beni herkes çok iyi de bilir
Tamam işte ben böyle biliyorumSen benim hakkımda ne düşünürsen düşün beni herkes çok iyi de bilir