Neler Yeni

🔥🔥 Modart PC 3060 Sistem 12499TL🔥 🔥

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,600
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,600
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
sende her forumdasın be kardeşim esas al satcı sensin senden çok konuşan yok
Yasak mı var ben bilmiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

kardo o bebeye laf yetiştirmeye çalışma sıkışınca pardon kardeşim demeye başlıyor değişik şekillere giriyor boşver
Bebe niye diyorsun önce dediğin kelimelere dikkat et sana saygı gelmiyor demek ki pardon demesini bilmiyorsun

longinus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
756
İsim
Emrullah YAZICI
V.O.K aynı sistemin Ryzen 5600 olanını 12.999 TL'ye çıkarmıştı. Sistem tamamen stok eritme amaçlı olduğu çok belli. Yalan yok V.O.K sistemin ekmeğini baya yemiştim yaklaşık 9-10 tane felan sattım. (Al satçıdan alıp satıyordum)

Ama bu sistemdeki işlemci maalesef çok kötü. Muhtemelen oyun performanslarından anlaşılabilir.

i5-12400F özelleştirmesi +2.000 TL felan isterse aşırı saçma olur çünkü aradaki fiyat farkı o kadar değil ama muhtemelen öyle olacak.

Sistemin fiyatı "çok iyi" değil, "iyi" değil, "fena değil" olarak değerlendirilebilir. Çünkü tek tek toplanıldığında ;

Kasa & PSU : 1.850 TL
Anakart : 1.500 TL
İşlemci : 1.900 TL
Ekran Kartı : 7.000 TL
Ram : 850 TL
SSD : 750 TL

2.000 TL civarı bir fark oluşuyor. Kaldı ki bu bileşenleri indirim/kampanya ve nays dönemlerinde tek tek toplayarak almak daha mantıklı olur. Böylelikle hem özelleştirilebilir marka/bileşen seçebiliriz. Hemde hemen hemen aynı fiyata ayarlayabiliriz.

levon

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
217
İsim
Levon Turaç

Serak

80+
8GB RTX 3060 oradaki kart dikkatini çekerim güzel kardeşim.
Orta üstü seviye bir sistem olacağını söylediğiniz için biz bekletimizi yükselttik sanırım M9'uda görünce onun gibisi gelir dedik. Ancak fiyat farkı tek tek toplamayla çok az olan, herkes r5 5600 i5 12400f gibi işlemci koyarken i3 koyulan, gigabyte markasının 2 fanlı modeli seçilen ve itopyanın bitsin artık diye uğraştığı rampage kasa psuların konulması hayal kırıklığı oldu. Çoğu sistemi sizin sistem için bekledim almadım çünkü ilk defa bir sistem alcam hayatımda. Emeğinize sağlık bunlar eleştiridir kötü söz söylemek için değil.

ufukgn75

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
227
İsim
ufuk bilge
Uygunsuz Dil
Yasak mı var ben bilmiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bebe niye diyorsun önce dediğin kelimelere dikkat et sana saygı gelmiyor demek ki pardon demesini bilmiyorsun
yaw kes her forumda varsın her yerden çıkıyorsun milleti al sata yönlendiriyorsun yarardan çok zararı olan boş adamsın

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,600
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
evet kürşatın yan çarımısın sen neyisin küçük adam
Bak kardeşim bana laf atma seni uyarıyorum benim terbiyem müsade etmiyor senin yazabildigin laflara önce saygı nedir onu öğren sana nasihat

sercilong

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
396
İsim
SERCAN UZUN
Gençler altı üstü bir bilgisayar sistemi konusu, bu kadar alıp veremediğiniz nedir? Niye bu kadar gerginsiniz az sakin olun ya :)

Top Bottom