Az salla da tutsun bari inandırıcı olsun. Ben de 20kya 4080li pc diziyorum o zaman11K dan fazla etmez bu sistem indirimli diye milleti dikiyorlar
Az salla da tutsun bari inandırıcı olsun. Ben de 20kya 4080li pc diziyorum o zaman11K dan fazla etmez bu sistem indirimli diye milleti dikiyorlar
Sen ucurmusun adamlar yurtdışından getirtiyor ucuza siz dikilmeye alışmışsınız tabi 1 gram aklınla benle dalga mi gecmeye çalıştın gerçektenAz salla da tutsun bari inandırıcı olsun. Ben de 20kya 4080li pc diziyorum o zaman
Yurt dışından ucuza PC getirme? Şaka mısın sen. Gümrükte 5 ay uğraşır ederi kadar vergi ödersin. Newegg de 599 dolar olan şeyin o paraya geleceğini mi düşünüyorsun gerçekten?Sen ucurmusun adamlar yurtdışından getirtiyor ucuza siz dikilmeye alışmışsınız tabi 1 gram aklınla benle dalga mi gecmeye çalıştın gerçekten
Tamam kardeşim siz dikilmeye devamYurt dışından ucuza PC getirme? Şaka mısın sen. Gümrükte 5 ay uğraşır ederi kadar vergi ödersin. Newegg de 599 dolar olan şeyin o paraya geleceğini mi düşünüyorsun gerçekten?
Hangi ülkede yaşıyorsun sen? Yurtdışından bilgisayar ve bilgisayar bileşeni getirmek? hem de aynı paraya, aynen kanka getirirsin, %70 vergi sokarlar, üstüne mali bilmem ne parası verirsin, üstüne cart curt vergisi gelir, buradan alacağın paranın 2 katını öder alırsın, siz ne yaşıyorsunuz merak ediyorum yaSen ucurmusun adamlar yurtdışından getirtiyor ucuza siz dikilmeye alışmışsınız tabi 1 gram aklınla benle dalga mi gecmeye çalıştın gerçekten
Birisi şu arkadaşı forumdan falan banlayabilir mi, ne kadar rezil bir üslubun ve bilmişliğin var senin yaTamam kardeşim siz dikilmeye devam
499 dolarlık PC aldıktan sonra gümrükte bıyıklı memur ile 13K verginin pazarlığını yaparken iyi şanslar. (İhtiyacın olacak)Tamam kardeşim siz dikilmeye devam
Hangi ülkede yaşıyorsun sen? Yurtdışından bilgisayar ve bilgisayar bileşeni getirmek? hem de aynı paraya, aynen kanka getirirsin, %70 vergi sokarlar, üstüne mali bilmem ne parası verirsin, üstüne cart curt vergisi gelir, buradan alacağın paranın 2 katını öder alırsın, siz ne yaşıyorsunuz merak ediyorum ya
Tamam en ahlaklı sensin kardeşimHangi ülkede yaşıyorsun sen? Yurtdışından bilgisayar ve bilgisayar bileşeni getirmek? hem de aynı paraya, aynen kanka getirirsin, %70 vergi sokarlar, üstüne mali bilmem ne parası verirsin, üstüne cart curt vergisi gelir, buradan alacağın paranın 2 katını öder alırsın, siz ne yaşıyorsunuz merak ediyorum ya
Mesaj otomatik birleştirildi:
Birisi şu arkadaşı forumdan falan banlayabilir mi, ne kadar rezil bir üslubun ve bilmişliğin var senin ya
Getirtebiliyorsan getirt bakalım? Getiremiyorsan bunu konuşmaya gerek de yok ona bakıyorsan tuttuğun kullandığın her şey ithal. Kusura bakma kardeşim ama sen baya saçma konuşmuşsun.Sen ucurmusun adamlar yurtdışından getirtiyor ucuza siz dikilmeye alışmışsınız tabi 1 gram aklınla benle dalga mi gecmeye çalıştın gerçekten
Lan yürü git **** mısın yoksa anlama kabiliyetin mi yetersiz anlamıyorum. Yürü git al o zaman yurtdışından da bir yerlerine kolum kadar vergi soksunlar da aklın başına gelsinTamam en ahlaklı sensin kardeşim
1-1.5k gibi bir fiyat avantajı var. Tek tek toplayınca.toplu ucuza geliyodur büyük ihtimalle ama alternatifleri illa olmalı xpgdir,deepcooldur falan konabilir konsa çokk iyi olur
Böyle düşünenler için evet mantıklı olur.bence bu bütçeye en sağlıklı seçenek ikinci el kart alıp öyle toplamak