5060ti ve 5070 sistem fiyatlari cok yakin genelde 56 gibi rakamlara 5070 7500f sistemler dusuyor onlardan bir tane alin gecin o butceye cikabiliyorsaniz.
Su anki sistemin sana ne kadar yeterli mesela eger yeterli degilse ne yaparken yeterli degil veya nerde nasil bir degere erismek istiyorsun ona gore oneri...
youtuber falan degilsen google photos veya icloud ile cozersin isi en kotu.Sirf 256 alcam diye daha dusuk telefon alma sifirdan bahsediyorsan, Ha ben ikinci...
Her mesaji okumadim konu sahibi arkadasim ama sana soyle soyleyeyim eger 50ye temiz bir de taksitli 15 pro alabiliyorsan onu kacirma zaten temiz 16larin da...
Duzgun bir kilifla kullanirsan apple kiliflari gibi sikinti yasamazsin zaten birak izi telefonun icine toz girmez.110 binlik telefona da gidip 300 500luk...
Kilifsiz kullanmayacaksan hic dusunmen gereken bir sey degil bu dostum. Ikisi de aluminyum kasa haliyle 15 pro 16 pro serisine gore daha aciklar cizilmeye...
Benim de param var kardesim de bu paraya 9800x3d ve 5080 almam ya 9950x3d 5090 al bir once de kalanini ne istersen al yani yine bir sekilde estetik durur...