isthatege isimli üyenin son içerikleri

1. I

60K Toplama Bilgisayar Tavsiyesi

Ben de tam bunu atacaktim arkadasa. En iyisi bu fiyata 5 taksit.
  2. I

IOS Yeni telefon aldım bazı sorularım var.

indirimde apple magsafe kovala sacma sapan sucase bucaselerden 5 tane dandik lansman alip sıkılıp 500 600 bayilip bir daha baska zaman 700 800 bayilacagina 1500 2000 tek seferde ver apple kilifa bir daha kilif bakmayi birakirsin. Ya da telefonculardan saglam bir kilif bul gec. Spigen olunca ismi...
  3. I

45.000 TL'ye Ps5 Pro mu 70.000 TL'ye 9070xt sistem mi?

ps5 pro ps6 ciktiginda bosa cikmayacak oyle diyenlere bakma sen ps4e ps5 ciktiktan yillar sonra hala oyun cikmaya devam etti hala daha o oyunlar da oynaniyor ps5 cikali 6 yil oldu olucak. Bunu ps5 icin dusundugunde ps5in daha minimum 5 6 yili var. Canin konsol kullanmak istiyorsa konsol al gec...
  4. I

Giriş için iphone x alınır mı?

Deneme amacli ikinci el minimum 11 12 almani oneririm x cok yavas kalir ios 16da kaldi x evet her sey yukleniyor sikintisiz ama denemek icin alicaksan ios 26 destekleyen bir sey alman mantikli olur sonucta gercekten kullanacagin ios cihaz ios 16 17 18 olmayacak %95 ihtimalle.
  5. I

PC UPGRADE YAPICAM MANTIKLI MI

Ben olsam once bir ryzen 5 5600e gecerim bakarim kesiyor bu daha goturur mu eger oyle de bir seye benzemezse tamamen sistem satardim param olunca yeni sistem toplardim. Bence islemciyi degistir buyuk fark gorursun ram lazimsa da 8 ram daha ekle. Su anki durumunla 15000i ddr5 gecmek icin harcaman...
  6. I

Hangi macbook alınır? M6 beklenmeli mi?

Ne kadar agir is yaptigina bagli simdi m4 airin yapacagin islerdeki performansini arastir bak eger tatmin ederse idaretenlik m6 cikana kadar falan alabilirsin. Baktin m4 air yetmemeye basliyor satarsin onu m6 pro m6 max ciktiginda alirsin kasa da degisecek muhtemelen m6 ile o yuzden gorecegin...
  7. I

Sistem Tavsiyesi ( 5070ti-5080 Verdiğim 3 Sistem Hakkında Ne Düşünüyorsunuz ? )

boyle bir sistem de var https://www.itopya.com/dh-bird-intel-core-ultra-5-245kf-inno3d-geforce-rtx-5070-ti-16gb-16gb-ddr5-1tb-m2-ssd-oem_h32092#kategori_9 5070ti ve intel ultraya ok isen ozellestirip alabilirsin en ucuz 5070ti sistem gibi gozukuyor. x3d takintin yoksa al bence 5080 sistemlerle...
  8. I

Sistem Tavsiyesi ( 5070ti-5080 Verdiğim 3 Sistem Hakkında Ne Düşünüyorsunuz ? )

https://www.sinerji.gen.tr/sinerji-chill-inno3d-geforce-rtx5080-x3-oc-16gb-ryzen-7-9700x-32gb-ddr5-2tb-nvme-m2-ssd-oem-paket-p-54139 Boyle bir sistem de var 3 taksit ama 9800x3d alinca 136 oluyor diger parcalari begenir misin begenmez misin bilmiyorum ama buna da bak istersen.
  9. I

Kayıtsız telefon 4ay sürenin başladığı nasıl anlaşılır

Eger kapanmis imeiye takiliysa hattin sebeke almadiysa sure baslamaz. Sebeke alsaydi da 1 ay suren eksilirdi o zaman da 1 ay kullanirsin sonra cikartirsin 3 ay kalir o imeide.
  10. I

Yenilenmiş 13 pro Vs Orjinal sıfır 13

Bence yenilenmis telefonu ve duz 13u tamamen unut. Acikcasi yasadigin yerde ikinci el telefonu kendin bakip incelesen cihaz hakkinda daha iyi fikir sahibi olursun yenilenmise gore. 13 pro bataryasi haric hala iyi bir telefon. Bataryasi yuzunden sana 40 bin liraya islemsiz acilmamis bir 13 pro...
  11. I

65k ya bu sistem cs2 için yeterlimi

cs2 içinse Nvidia ekran kartına geç 5070 veya 5060 ti 16gb. İşlemcin ramin anakartın kasan falan iyi. İşlemci soğutucunu daha düşük bir şeyle değiştirebilirsin paranı ekran kartına yöneltmen gerek. Eğer 5070 bulursan uyguna 7500f kullanabilirsin. 5060ti 16gb bulursan uyguna onu al 7800x3d ile...
  12. I

Mouse pad veya Mouse önerisi

Merhaba arkadaslar corsair harpoon rgb kullanıyorum mouse padsiz direkt masa uzerinde yıllardır. Mouseun altlarindakiler eskimiş midir veya masa eskimiş midir.Boyle durumda yeni mouse mi aliyim yoksa mousepad isi çözer mi ? Gercekten anlamadigim icin soruyorum belki sacma bir soru gelebilir ama...
  13. I

Macbook air m4 baz model 40bin lira

Harici ssd veya nvme ssd kılıfı almanı öneririm . Hayat kaliteni yükseltir. 1762850747 37 38 falan güzel fiyatlarmış. Apple.comda zamdan önce AirPods pro 3le beraber m4 air verilirken AirPods pro 3 parasını çıkartınca 34e geliyordu zamdan sonra bu fiyatlar ok gibi.
  14. I

Shout Out ile Steam Kodu Kazanın

Full bunlardan alip sistem toplasak mantikli mi
  15. I

Yardım Huawei ax3 dual core internet kesintileri

Bunlardan hangisi oluyor anlamadim ? Ben bunu buldum ama halinin altinda isitma cabuk eritir diye dusunuyorum . https://www.amazon.com.tr/gp/product/B088G3KV7Q/ref=ewc_pr_img_1?smid=A1UNQM1SR2CHM&th=1
Geri