O model bt ile çalışıyormuş o olmaz dukkandaki PC’de bt yok sanırım.
Avmlerdeki mağazalardan Logitech k120 veya a4tech alcam muhtemelen bugün lazımmış çünkü yarına kadar samanım olsa internetten alırdım ama ne bulursam onu alcam artık yapacak bir şey yok. Teşekkürler önerileriniz için arkadaşlar.
Bildiginiz ofis klavyesi ariyorum is yerine koymalik en dayaniklisi hangisi olur logitech falan mi aliyim yoksa kronigi falan var mi onlarin. Mekanik olmasina gerek yok olay uzun goturmesi.
Isin sadece oyun degilse kesinlikle 4090. Sadece oyunsa iki kartla da mutlu olursun ama 5080 daha cok teknoloji destekleyebilir ilerde ama o teknolojilerin cikmasi her oyuna gelmesi var falan yani.
Oyun gelistirme dersleri haric sikinti yasamazsin zaten o dersleri de 3. 4.sinifta belki alicaksin o zamana kadarki butun derslerde macbook sikinti cikartmayacak yani 3 yil rahat mac kullanicaksin hazirlik da okucaksan 4 yil.
Macbook air m4 veya m5 al butcene gore ssd kapasiteni ayarla ona gore...
100 pesin yerine 120ye game garaj taksitli 5080 7800x3d 32gb var su an
https://www.trendyol.com/game-garaj/modart-titan-s14-amd-r7-7800x3d-32gb-ram-1tb-ssd-rtx5080-360mm-sivi-sogt-freedos-p-1126244711?utm_source=enucuzsistem.com&utm_medium=partnership&utm_campaign=enucuzsistem_partnership
100...
5060ti ve 5070 sistem fiyatlari cok yakin genelde 56 gibi rakamlara 5070 7500f sistemler dusuyor onlardan bir tane alin gecin o butceye cikabiliyorsaniz.
Su anki sistemin sana ne kadar yeterli mesela eger yeterli degilse ne yaparken yeterli degil veya nerde nasil bir degere erismek istiyorsun ona gore oneri verebiliriz.
youtuber falan degilsen google photos veya icloud ile cozersin isi en kotu.Sirf 256 alcam diye daha dusuk telefon alma sifirdan bahsediyorsan, Ha ben ikinci el bakiyorum diyorsan 15 256 da alabilirsin zaten 128lerin fiyatindan max 2k falan daha pahali oluyorlar oyle bir durumda zaten 256 olani...
Her mesaji okumadim konu sahibi arkadasim ama sana soyle soyleyeyim eger 50ye temiz bir de taksitli 15 pro alabiliyorsan onu kacirma zaten temiz 16larin da piyasasi 47den 48den basliyor 15prolarin piyasasi 16lara gore daha yuksek bir de tanidiktan taksitli aliyorsun direkt 15 proyu al gec.
17eyi...
Duzgun bir kilifla kullanirsan apple kiliflari gibi sikinti yasamazsin zaten birak izi telefonun icine toz girmez.110 binlik telefona da gidip 300 500luk kilif takma lutfen guzel durmaz zaten bir kere.
Kilifsiz kullanmayacaksan hic dusunmen gereken bir sey degil bu dostum. Ikisi de aluminyum kasa haliyle 15 pro 16 pro serisine gore daha aciklar cizilmeye ya da cizikleri gostermeye. Cok asiri kilifsiz kullancam ben telefonum dekor dursun falan kafasindaysan 16 pro serisine bak derim.