Oyun tarzi seylerde her turlu anlamazsin 1080p oldugunun farkini hadi anladin diyelim her turlu 1080pye cekiceksin zaten 5600xt ile 2kda oynamak istemeyeceksin arada cikacak fps farkindan dolayi. Kendin cevaplamissin soruyu ileriye donuk diyerek zaten bir de sen bu monitoru sadece oyunda...
5600 5700x gibi islemcilerin fiyatlari astoronomik bence ikinci eline paran yetmez o derece o yuzden bu sisteme fazla masraf etme anakartinda m2 girisi var mi bilmiyorum eger yoksa sata ssd bak ucuzdan coz bir tane 240lik falan bu sistemi idare etmelik. Sonra islemcini 3500x 3600 3600x 5500 gibi...
Onlar da f30 316i ile ayni motor sadece kucuk bir farki var yag sogutucusu ile alakali miydi neydi. 316i de yazilimla 320ied gucune ulasiyor cok benzer motorlar temizini bulursan alabilirsin 1200 civarina nispeten dusuk km bulabilirsin gibi tabi bakim gecmisi en onemlisi aralarindan.320i ed lere...
E92 bakiyorsan kesinlikle uzak dur 320i 316i gibi modellerden E9X serisinde sadece 320dye bakman lazim senin. 1 milyona da en mantiklisi olur bu arada. Bakim gecmisi belli bir e90 veya e92 almak.
F30'da anca 316i bulursun muhtemelen ona da girme bos ver f30a bincem diye pisman olursun. Zaten...
Aciklamam uzun surecek diye bu yanlis haberlerin asil sebebini anlatmamistim aciklayayim bari.
Pasaporta kaydederken iki imei no soruyor ya her telefonun iki imei nosu oldugu icin. Bazilari o iki imei noya atiyorum iki tane 14 pronun bir imei nosunu yaziyordu boylece iki telefonun sadece 1 imei...
Her iphone 2 imei no sahip her imei 4 ay kullanim suresine sahip bu 4 ay sure bazen 5 6 ay da olabiliyor sansina gore yani hatti taktin yasal uyaridan mesaj sana ayni gun 1 gun sonra falan da gelebilir 1 2 ay sonra da gelebilir ama biz 4 aya gore hesaplayalim. Su anda iki imeisine de turkiye...