Neler Yeni

🔥🔥 Modart PC 3060 Sistem 12499TL🔥 🔥

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,600
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
E tamam neyini savunuyorsun o zaman hala. Ama sen sistemi değil bence MODART'ı savunuyorsun da neyse.
Yazık valla bu yorumuna işini yapan herkese saygım var paylaşırım da daha önce de paylaştım farklı sistemleri

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
Son kullanıcı için gayet iyi fiyat İbrahim gömme bence çok. Al sata gitmez orası ayrı mesela 😉
Valla senin forumda da yazdım dostum. Güzel sistem yaptın mı tebrik etmesini de biliyorum. Kötü sistem yaptığın zaman gömmesini de biliyorum. Beni az çok biliyorsun. Durum zaten al-sat lık değil.

Kemo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
211
İsim
Kamil Tutal
Arkadaşlar atışmanızı özelden yapın isterseniz. 12500 e daha iyi diyebileceğim bir sistem bulamadım şuan. Ancak çok da iyi değil fiyatı

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,600
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Arkadaşlar atışmanızı özelden yapın isterseniz. 12500 e daha iyi diyebileceğim bir sistem bulamadım şuan. Ancak çok da iyi değil fiyatı
Tarafsız yorum bu daha iyi diyebilecegin yoksa mesele yok alınabilir alınırsa yazık ettin Parana vs demek hoş olmaz

Kemo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
211
İsim
Kamil Tutal
Al sat için de elinizde uygun fiyatlı bir şey varsa ben alabilirim özelden yazabilirsiniz :)

firsatgamingx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,697
İsim
Cem Ayar
Instagram
firsatgamingx

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,600
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1

ufukgn75

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
227
İsim
ufuk bilge
Son kullanıcı için gayet iyi fiyat İbrahim gömme bence çok. Al sata gitmez orası ayrı mesela 😉
istediği sistemi yapamayıncada cevaplar hazır artık al satcılar için deil falan filan yapmayın hocam eleştiriye açık olun severiz seni gerke yok bunlara

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,600
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Top Bottom