Hasdur Bakiye
80+ Bronze
Aşırı Derecede Pahalı Ve Malzemelerden Gundiklemişler
3 fanli ventus eagleden 2 gömlek üstün bu arada karşılaştırmak saygısızlık olur11 bin olsa bile almazdım. Eagle kart görmekten kusucam artık. MSI Ventus 3 fanlı filan koysalar bari RGBsiz vs ama en azından sıcaklık sorunu olmaz. Kronik fan sesi sorunu olmaz.
Bunun marka kalitesi daha da kötü maalesefPcKolik.com | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleri
PcKolik.com | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleripckolik.com
CırtBuyurunuz M10 Yayında
Gainward, Eagle dan daha serin çalışıyordur. Buna eminim ama ispatlayamam. Çünkü kart yok elimde.Bunun marka kalitesi daha da kötü maalesef
A520 Anakart 5500 işlemci mesh olmayan kasa evetGainward, Eagle dan daha serin çalışıyordur. Buna eminim ama ispatlayamam. Çünkü kart yok elimde.
H610m anakart çok efsane zaten Mesh olmayan kasa farkı 500 mü ?A520 Anakart 5500 işlemci mesh olmayan kasa evet
İkisi arasında tercihin ne olurdu tarafsız şekilde yorum yap ama ben tarafsız yapıyorum 500 verir bunu alırdım 12100f güzel bir işlemci ve mesh kasa daha çok seviliyorH610m anakart çok efsane zaten Mesh olmayan kasa farkı 500 mü ?
14 bine zaten bunu alma bu fiyat performans skalasinda alınır sistem 14 e çıkıyorsan biraz daha iyi sistemler alabilirsinŞuan bu sistem yerine daha bi sistem olarak 14 bin liraya kadar mantıklı ne alınabilir
Ben tercihimi yaptım dostum üstte atmıştım. Ryzen 5 5600 ve RX 6650 XT benim tercihim buydu. 12500 bu sisteme vermem.İkisi arasında tercihin ne olurdu tarafsız şekilde yorum yap ama ben tarafsız yapıyorum 500 verir bunu alırdım 12100f güzel bir işlemci ve mesh kasa daha çok seviliyor
Aldığın sistem bitti ama olsun pekiBen tercihimi yaptım dostum üstte atmıştım. Ryzen 5 5600 ve RX 6650 XT benim tercihim buydu. 12500 bu sisteme vermem.
Tamam itopya getirdi bu sistemi daha iyileri gelmez ama yakını gelir. Bu sistemde itopya. Böyle bir sistem yapabiliyorken Sırf intel nvidia diye. %30 dan fazla performans kaybedip. Bu sistemlere para verilmez.Aldığın sistem bitti ama olsun peki