Arama sonuçları: *

1. Ersan.

Minecraft 1.19.2 survival dünyam nasıl?

makroyu kapattigin zaman konusman gerek bence
  2. Ersan.

Karantina Ne Zaman Bitiyor? (Yardım)

galiba karantina bittikten sonra test yapılması gerekiyor eğer o testin sonucu negatif çıkarsa kanatinanız bitiyor, ama tam emin değilim
  3. Ersan.

60 Saniye 1 Dakika Ediyorsa Neden 60 Kuruş 1 TL Etmiyor ?

eğer trol değilse açıklayayım bildiğim kadarıyla m.ö 18. yüzyılda babilliler daireyi 360 dereceden oluşacak şekilde böldüler. İki asır sonra iskenderiyeli batlamyus, derece ve koordinatları tekrar bölerek 60'lık zaman ölçüm sistemini elde etti. Böylece günün her bir saatini 60 dakika, bir...
  4. Ersan.

Esra Erol programında yaşanan rezillik

genelde programa çıkan sorunları çözmeye çalışıyorlar ama bazen çok değişik kişiler çıkıyor programa ve izleyenler bunu beğenirse artık o kişinin konusu sadece izleyiciyi ekrana bağlı tutmak amaçlı devam ediyor. yani bir süre sonra bozuyorlar içeriği ama bu yaşanan olay çok normal olmayan bir...
  5. Ersan.

Papara kart para yatırma

paparada ilk 5 seferlik para yatırmada paradan hiç kesilmiyor, sonrasında yatırdırdığınız para 500 tlden fazlaysa belli bir miktar para kesiliyor. kesilen para ise sizin yatırdığınız paranın miktarına göre kesiliyor
  6. Ersan.

Herkes Bu Yıl Ne Yapmak İstediğini Yazsın.

Aynı ,bir tek liseye başladım ve istediğim lise değil.
  7. Ersan.

9. Sınıf 1. Dönemde belge alabilmek için gerekli olan not ortalaması

Eğer herhangi bir dersinin ortalaması 50 altı olursa hiçbir belge alamazsın
  8. Ersan.

Fenerbahçe - Beşiktaş Derbisi

2-0 fener alır
  9. Ersan.

Gerekli ama gereksiz sınıf arkadaşları.

O kadar kolay bir şey değil kardeşim. Okulda 1 kişi sınıf değiştirse sınıfından memnun olmayan başka kişiler de değiştirmek ister ve idare de öğretmenler de bunun altından kalkamaz. Bu yüzden aynı okul içerisinde sınıf değişikliği çok zor , bir dilekçeyle olacak iş değil ama okulunu değiştirebilir.
  10. Ersan.

Pcr testim negatif çıktı ama bütün belirtiler var

Yaklaşık bir yıl önce babamda covid olmuştu. Ben test yaptırması için zorladım okulunda çalıştığı bir memur da babam gibi hastaydı babam arabayla götürdü onu da. Test sonucu çıktığında babam negatif ama onunla aynı arabada olan memur pozitif çıktı bir sonraki gün bende yavaş yavaş kötüleşmeye...
  11. Ersan.

Öneri Ücretsiz mobil hikayeli oyun önerisi

Mobil
  12. Ersan.

Öneri Ücretsiz mobil hikayeli oyun önerisi

Hikayeli olması şart değil yolculukta sıkılmamak için.
  13. Ersan.

Temaslıyım, okula gitmiyorum, rapor almalı mıyım?

Hastaneye gidip test olman gerek zaten pozitifsen okul idaresine bilgi gidiyor haber vermek istersen yine de haber verirsin ama pozitif değilsen yok yazılmış olmana bir şey diyemeyiz. Ama dediğim gibi test ol.
  14. Ersan.

Muz yiyince öksürüyorum

Benim kardeşim kivi yediği zaman öksürüyordu doktora götürünce kiviye alerjisi olduğunu öğrendik
  15. Ersan.

Android Telefon önerisi yapar mısınız?

A21 alma 3500 e benim kendi açtığım konu var pişman oldum gibi 3500 e çok daha iyi alabilirsin
  16. Ersan.

Hastahaneye gitmeli miyim?

Bende geçirdim yaşım 14 bana ilaç vermediler ama babama ve anneme verdiler o yüzden söyledim belli bir yaş sınırı var
  17. Ersan.

Hastahaneye gitmeli miyim?

Galiba yaşı 18 in altında olanlara ilaç vermiyorlar (18 olduğundan emin değilim) ama üstündeyse veriyorlar
  18. Ersan.

Samsung A21s alarak hata mı yaptım?

A21s
  19. Ersan.

Peki ömrü tahminen ne kadar olur telefonun?
  20. Ersan.

Benim telefonu alırken pek bilgim yoktu vatana gidip oradan bakarak bilgi ediniriz diye düşündük çok araştırma yapmadık oraya baktık zaten bir sonraki gün almaya gittik. Oradan iade yapabilir miyiz?
Top Bottom