wake up to reality
80+ Silver
10 işçi bir binayı 1000 günde yapıyorsa 10000 işçi de bir binayı 1 günde yapsınGecenin bu saatinde aniden aklıma gelen soru.
Sizce neden ?
10 işçi bir binayı 1000 günde yapıyorsa 10000 işçi de bir binayı 1 günde yapsınGecenin bu saatinde aniden aklıma gelen soru.
Sizce neden ?
Dedemin bıyığı varsa babanemin bıyığı çıktığında neden dedem olmuyor gibi bir soruGecenin bu saatinde aniden aklıma gelen soru.
Sizce neden ?
60 saniye bir dakkikkanın yüzde %100 ü. 1/1 oranda tekabül ediyor.Gecenin bu saatinde aniden aklıma gelen soru.
Sizce neden ?
Filozof atakan yan çar (!) Hocam fazla sorgulamaya gerek yok. İkisi ayrı birimler.Gecenin bu saatinde aniden aklıma gelen soru.
Sizce neden ?
Kanka daha iyisi gelmez diyorum hala daha iyisi geliyor (boş konu manasında).Dostum sen hiç okul okudun mu merak ettim.
Elma armutsa karpuz neden kavun demek kadar saçma.Gecenin bu saatinde aniden aklıma gelen soru.
Sizce neden ?
Yo, adam gayet felsefik, tartışmaya açık, bilimsel bi' soru sormuş ne var bunda? Bizde dalga geçmeden düzgünce cevabımızı verdik.Kanka daha iyisi gelmez diyorum hala daha iyisi geliyor (boş konu manasında).