Arama sonuçları: *

1. Cheazy

3060 12gb tan 4070 e geçeceğim

Bence ekran kartından aşırı güzel. Ekstra bir değişim yapmanı önermem. İlle de yapacaksan piyasasına hakim değilim ama 3080-3090 lara ve TI,Sversiyonlarına bakbak. 4070 den daha güçlüdürler.
  2. 1060, 1050 TI, 1650, 1660/S/TI, 1070, RX 570,580 aranıyor

İstanbul 1060, 1050 TI, 1650, 1660/S/TI, 1070, RX 570,580 aranıyor

Getle alabileceğim, refiniz varsa ibandan atacağım, İstanbul, Pendik, Kadıköy, Kartal, Tuzla cart curt gibi yerlerdeysenizde elden alabileceğim kartlar aranıyor. KFG önemsiz, dereceleri 73-75 i geçmeyen, fazla fan açmayan temiz olan kartlar oluyor. Yine de varsa K,F durumunu belirtebilirainiz...
  3. Cheazy

Rtx 3060 ti vs 3070 vs 4060

Videoyla falan işim yok. Hep erteliyorum. Prdüktörlük, video çekme, render işlerini falan ama olacağıda yok gibi. Ek olaeak bu psuya 1400 tl verdim. Corsair cart curt beyaz bir şey 5000 tl en az. Sıfırdı bu benim aldığım ürün ve 1400 tl idi. Çokta şey yapmamak lazım. Zaten ticaret falan...
  4. Cheazy

Genel olarak en iyisi içinden hangisidir? Ek olarak 600w la yeter mi dediğim gibi. Daryun 600w +80 bronzw bir psu var. Biri dm den çöp psu falan dediydi de toplu olarak satıl yapıyorlar. Beyaz olarak alternatiflerse 4-5 bin tl idi. Bir sorun yaşamadım şu anlık. Daryun marka psum.
  5. Cheazy

Merhabalar. Beyaz bir sistem diziyorum. Ekran kartı işi biraz sonralara bırakılabilir şu an 1060 var ama aklıma bir şey takıldı. Sıfır 4060 13k falan, ikinci elide 9-10k ya bulunabiliyor. E zaten 3060 ti 7-8 3070 7-8 bandına bulunabiliyor. Gerek beyaz olsun gerek tepe model olsun. Ben sıfır...
  6. Cheazy

Çözüldü✓ 8 9. Nesil Intel işlemci

Eyvallah hocam 300 e falan buldum celeron meleron.
  7. Cheazy

Çözüldü✓ 8 9. Nesil Intel işlemci

Elimde anakart var sadece çalışıp çalışmadığını denemek için işlemci alacağım. Hangi işlemci ucuz yollu çözüm olur? Pemtium, celeron serisi vesaire…
  8. Cheazy

1060 back plate nerden bulurum?

Valla o malzemeyi almak, montajlayabiliyorsam montajşamak lazım. 3d yazıcıdansa metal falan basarlar mı bikmiyorum.
  9. Cheazy

Sahibindenden arıyom buluyom. Çokta muazzam bir yeteneğe gerek yok. Onun dışında toptan satan çok kişi var araştırsanız bulursunuz. Kimseyi yönlendirmek istemiyorum test etmedende çok kart aldım ben sorun yaşamadım ama vebal kabul edemem. Araştırma, işi de biliyorsanız coğrafi konumunuz da...
  10. Cheazy

2
  11. Cheazy

Merhabalar ful beyaz sistem topluyorum yavaş yacaş. Ekran kartınıda bütçem dahilinde açılmamış asus 1060 6gb düşürdüm kelepir fiyata içide açılmamış. https://www.coldzero.eu/8462-large_default/asus-1060-dual-gpu-backplate-layout-2-white.webp Bu resimdeki gibi bir şey almak istiyorum. Alsam...
  12. Cheazy

5000 TL Monitör önerisi

Valla hocam benim aradığım bir şey yok çok fazla. Aldığım monitör ghosting, ölü pixel, led yanığı gibi saçma uğraştırıcı sorunlar yaşatmasın. Uxun kullanım sunsun yeter.
  13. Cheazy

5000 TL Monitör önerisi

Hocam baya yorumlara falan baktım. Testleri yapanda bilinçsiz kullanıcılarda var. Hepsi memnun testlerdede sıkıntı çıkmamış gibi. Şu an lenovonun 1600 yıllık mınitörünü kullanıyorum. 2. Dünyadan savaşından çıkmış gibi olmasa zaten değişmezdim. Bunu 2. El aldım led testinden de pixel testindende...
  14. Cheazy

İPHONE 13 mü yoksa S23 mü ?

Fanboyluğun tillahıdır mesela.
  15. Cheazy

Yaa germez sen oyun mu oynayacan dedi herkes bana alırken ama şu an size yazmamın hızına bile etki ediyor hz. Ana sayfada kaydırmaya da etki eder yane baştan aşşağıya etki eder. iPhone ne serisi alırsan al ısınan ve çok az bataryalı olan bir telefon. Çok merakın yoksa androidde beni tatmin eder...
  16. Cheazy

5000 TL Monitör önerisi

Öncelikle selamlar. 2. El ürün istemiyorum bunu başta belirteyim. 2. Olarak eskiden marka köpeğiydim ama milletin fason, çöp diye tabir ettiği parçalarla da ben gayet işimi gördüğümü gözlemledim. Eskiden olsam MSI çeker geçerdim. Her neyse mevzuya gelelim. Genellikle valo, cs oynuyorum...
  17. Cheazy

Ya o kadar yazdım dediğim gibi 60 hz ve şarj dışında benim telefonla herhangi bir kavgam yok. Hiçbir zaman yarı yolda bırakmadı.
  18. Cheazy

Yurt dişini kesinlikle önermiyorum. Bütçen dahilinde alınabilecek iki telefondan birisi de zaten söylemişsin kendin. Eğer android kullanacaksan çoğu kişi beni taşlayacak ama mi 13’te pro serisine bakabilirsin. Bunların dışında iPhone 13 kullanıyorum 13 Eylül 2024’te aldım pil sağlığım 99’a düştü...
  19. Cheazy

1000 TL klavye önerisi

Merhabalar max 1000 tl ye kadar klavye önerisi istiyorum. Leaven markasını duydum. Daha öncede Ziyoulang T60 mark klavye aldım. Bir yıl falan kırmızı ve mavi switch modelini kullandım. Ve sattım. Arkadaşlarımda kullanıyor hayet memnunlar fakat farklılık olsun diye başka klavye arıyorum. Eğer...
  20. Cheazy

Beyaz 120 mm fan önerisi

Tek fan yeter hocam. Arcticla corsair arasında kaldım. Ne diyorsunuz bir de renk modları falan ayarlanır mı bunlarda
Top Bottom