Arama sonuçları: *

1. wh1te

Öneri max 750tl ye telefon önerisi

sürekli telefon al sat yapıyorum kendi telefonumu satıp yeni uygun fiyatlı bir telefon bulana kadar idareten kullanmalık eski de olsa bi cihaz bakıyorum en önemli konu batarya benim için birde kamerası fiyatına göre güzel olan bi model olursa telefonu facecam olarakta kullanabilirim ben lg g3-g4...
  2. wh1te

yurt dışı iphone xr ne kadar eder

elimde yurt dışı 64 gb iphone xr var pil %91 daha bi kaç ay kullanılmış kutusu yok hiç bir çiziği vs yok tertemiz cihaz 20w lık adaptör ve kablo ile vereceğim ne kadar eder
  3. wh1te

2500 TL sıfır Xiaomi POCO X3

benzer 1-2 konu vardı ama emin olamadığım için bende konu açmak istedim 2500 tl civarlarına telefon arıyordum o fiaytlara 2. elde ne alınıyor diye bakayım dedim sahibinden de 2300-2500tl arasına sıfır Xiaomi POCO X3 satıyorlar bazılarında yazıyor bazılarında yazmıyor ama sanırım yurtdışından...
  4. wh1te

2500 TL bütce telefon

2500 tl bütcem var benim için öncelik sırası -hız/performans -ekran -kamera -tasarım gerisi seçimi etkilemicek kadar arka planda kalıyor benim için Oppo realme 6 4GB+128GB beğendim şuanda 2600 tl alınır mı? alınmaz ise tavsiyelerini bekliyorum birde kesinlikle değer diyeceğiniz bir telefon var ise...
Top Bottom