Arama sonuçları: *

1. H

Öneri Maksimum 10.000 tl kablosuz mekanik klavye önerin

Bilindik markalardan birşeyler arıyorum. Servis problemi yaşamayayım. Aliexpressten alırım uğraşmak istemiyorum güvenmiyorum bu markalara.
  2. H

Öneri Maksimum 10.000 tl kablosuz mekanik klavye önerin

Arkadaşlar merhaba bana full size bluetooth veya wireless kullanılabilen, oyuncu klavyesi lazım. Sesli bir switch olmasın tercihim. Kafamda 2 klavye var ama emin olamadım. 1. -...
  3. H

Yardım Laptopum aşırı ısınıyor nasıl çözebilirim

bilmiyodum ben bunu sağol
  4. H

excaliburlarda turbo fan yok control center diye uygulama var orda da 3 mod var fanlar yüksekte çalışsın istiyoran mecbur yüksek performansa alıyorum ofis modunda iyi soğutmuyor
  5. H

ben sadece sıcaklık gpu yüzde kaç kullanıyor ona bakmak için kullanıyorum programı çok kurcalamadım fan ayarını sadece control centerdan yaptım
  6. H

Throttle stopla sorunun biraz önüne geçtim ama ileride bu laptop bozulur gibime geliyor bu yaptığım işlem ekran kartı bloğuna ısıtmaya işlemciye falan zararlımıdır ? Soğutucu önerirseniz de çok sevinirim
  7. H

biraz daha para biriktirip keşke katana 17 alsaydım pişman oldum :(
  8. H

Şöyle ben gecen sene mayısta aldım laptopu sonra ben laptopa redbull döktüm servise götürdüm. aldıktan yaklaşık 5 6 ay sonra oldu olay. komple kasa değişti nerdeyse. 4500 tl ödemiştim. temizliği yapılmıştır bence o yüzden. Masada kullanıyorum ve evet herhangi bir soğutucum yok. Ayrı bir...
  9. H

Arkadaşlar merhaba yaklaşık 1 yıl önce casper excalibur g870 laptop almıştım 2023 mayıs ayında. Bu ısınma sorununu nasıl çözebilirim ? 5% throtting yaptığı yazıyor ben bunun ne anlama geldiğini çok bilmiyorum bilen birisi yardımcı olursa çok sevinirim ? Gow Ragnorok oynarken bilgisayar kapanıyor...
  10. H

Kick yayın donma sorunu

Buldunmu çözümü bende de aynı sorun var
  11. H

Öneri 32 inch ekran için Masa önerisi

Bunları buldum ama bilemiyorum https://ty.gl/a5mbky6qfm3n8 https://ty.gl/6z5jenff0sofq https://www.koctas.com.tr/cantek-dizayn-different-calisma-masasi-beyaz-beyaz/p/1000487808 https://www.koctas.com.tr/inarch-cm003-sera-calisma-masasi-antrasit-ciragan/p/5000481959?shop=3607...
  12. H

Çözüldü✓ Acil ihtiyaç 32 inç için masa önerisi

Koçtaştan falan masa bakıyorum bende mobilyacılar absürt sayılar istiyor
  13. H

Çözüldü✓ Acil ihtiyaç 32 inç için masa önerisi

Aga aldınmı bende bakıyorum da ?
  14. H

Öneri 32 inch ekran için Masa önerisi

Arkadaşlar laptopumla beraber kullanacileceğim bir masa lazım çekmeceli olursa daha iyi olur. Genelde kolla oynuyorum ama klavye mousela da oynadığım oluyor 60 cm derinlik yetermi emin olamadım sizlere danışmak istedim. Monitörümün ayağı da biraz geniş yaklaşık 30 cm vardır. Küçücük masada idare...
  15. H

Yurtdışından ücret ödemeden sms alabileceğim bir şebeke önerisi

Arkadaşlar merhaba ben hollanda da çalışıyorum. Vodafone faturalı hat kullanıyorum. Banka için veya herhangi bir şey sms almaya ihtiyac duyuyorum. Her yurt dışı kullanımına açtığımda 300 tl gibi saçma sapan kendi faturamdan yüksek bir ücret ödüyorum 1 gün için. Ücretsiz şekilde sms nasıl...
  16. H

Yardım MONİTÖR ÖNERİSİ MAX 8K

Bende 32 inch olanı var çok iyi monitör tavsiye ederim
  17. H

Öneri Laptopum İçin 2TB m2 ssd önerisi

Arkadaşlar merhaba casper excalibur g870 kullanıyorum 1tb ssd bana yetmedi 2tblık bir ssd almak istiyorum. Bütçem mümkünse 5000-6000 arası olursa iyi olur 7000-8000 civarlarına çıkmak istemiyorum. Sitede yazana göre pci express 4.0 bir ssd gerekiyor bana. Kronik sorunu olmayan bir ssd...
  18. H

Öneri 2k Monitör Önerisi 12.000 TL maksimum bütçe

Ya şöyle bir problem var bu monitörde 1. VA panel olması ghosting olur yani 2. Marka bilindik marka değil yani 1ms olduğu bilgisi yalan olabilir 5ms tir tahminim. Bilmiyorum bu monitörü gördüm ama hiç alınabilir durmuyor benim için
  19. H

Rdr 2 Fifa Cyberpunk Spiderman gibi oyunlar oynadım laptopum casper excalibur g870 performansından çok memnunum. Sadece tek sorun çift monitör kullanmıyorum lg nin ultragear 24 inch olan modelini kullanıyorum laptop ekranını 720 ye falan alınca anca kullanabiliyorum işlemcim yetmiyor sanırım...
  20. H

Arkadaşlar merhaba 4060 ekran kartlı bir laptopum var maksimum 11.000 gibi bir bütçem var. Mümkünse büyük ips 2k bir monitör almak istiyorum. Bulduğum seçenekler bunlar ama kararsızım...
Top Bottom