Arama sonuçları: 30k

• Order by relevance
  1. R

Yardım 20-30k bütçeye laptop önerir misiniz?

merhabalar bi arkadaşım için 20-30k arası laptop önerir misiniz genel olarak oyun ağırlıklı kulanıcak elinde masaüstü pc var
  2. U

25-30K arası sistem tavsiyesi

İyi günler arkadaşlar, 25-30k arası bütçe var sadece kasa için, oyun amaçlı kardeşime bilgisayar alacağım tavsiyelerini bekliyorum. (Parça parça uyguna gelir dediğiniz sistem varsa ona da kabulüm ama bu fiyat bandında hazır olanlar daha iyi galiba) teşekkürler şimdiden 😇
  3. M

Max. Max 30k gaming laptop onerisi

En fazla 30k verebilecegim keyifli oyun oynatacak sogutmasi iyi uzun omurlu isimi gorecek bir laptop ariyorum yardimci olurmusunuz
  4. TaTHaRr

30k ya kadar iyi bir laptop arıyorum yardımcı olur musunuz

30k ya kadar laptop arıyorum fikirlerinize açığım
  5. Shiroo

Öneri 15-30k fiyat bandında Ipad Grafik Çizim tableti önerisi

Merhabalar dijital tasarım, oyun karakteri çizimi yapmak ve kendimi geliştirmek için grafik tablet lazım. Procreate uygulamasını kullanmak istiyorum ve bu uygulaması bildiğim kadarıyla yalnızca Ipad modellerde var bildiğiniz veya önerdiğiniz 15-30k bandında grafik tablet önerisi yapabilir misiniz?
  6. Y

30K BÜTÇE İLE GAMİNG GEN TE DEN

Selamlar şuan sipariş vereceğim 30K bütçem var RYZEN 5 rtx 4060 sistem almayı düşünüyorum asus dual ile asus dual bulk arasında fark nedir sanırım normal modelde ışık bulunuyor ama diğer modelde böyle bir şey yok birde bu bütçeye hangi sistemi önerirsiniz
  7. H

30k hazır sistem önerisi

İşlemci olarak amd ekran kartı Nvidia olursa sevinirim 30k bütçem var çok fazla çıkamam Şimdiden önerileriniz için teşekür ederim:)
  8. W

25 30k arası hazır sistem veya toplama sistem önerisi

25 30k arası hazır sistem veya toplama sistem önerisi ddr5 olursa sevinirim
  9. Q

30K Bütçe hazır sistem önerisi

Arkadaşım için sistem bakıyoruz max bütçesi 30k şuan ne bulunabilir ? Bildiğiniz bir sistem varsa atarmısınız.
  10. Rik Sançez

Yardım 30k Laptop Önerisi

Bütçe 30k ama çok aşmadığı sürece artırılabilir.
  11. R

Yardım 30k tasarım animasyon için laptop önerisi

Merhabalar bir arkadaşım bilgisayar destekli tasarım ve animasyon bölümünü okuyor. Ps ai gibi programlar kullanacak. Benden bir laptop önerisi istedi ama laptoplardan pek anlamıyorum. 29 30k bandında önereceğiniz laptop önerilerini bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.
  12. S

Yardım 30k faizsiz kredi varmı?

Herkese selamlar 30k faizsiz krediler varmı acaba?
  13. T

30k monitör dahil sistem toplama

30K sistem toplama monitor ücreti dahil
  14. C

Max 30k bütçeli laptop önerebilir misiniz

Merhabalar Max 30k bütçeli gaming laptop önerir misiniz. Oyunları rahatca oynayabileceğim
  15. Fixsit

20K-30K Arası bir sistem

20k-30k bandında güzel bir sistem öneriniz olursa çok güzel olur herşeye açığım
  16. O

30K Gaming Laptop önerisi

Bütçem 30K biraz daha artırabilirim. 1TB SSD olursa iyi olur ama 512GB'lık falan daha iyisi varsa sonradan ekleme de yapabilirim.
  17. shikifuujin

30k laptop önerisi??

...bahanesi aslında masaüstüm var ama laptopta oyun da oynamayı düşünüyorum aşağıya bırakacağım ikisi arasından hangisini tercih etmeliyim sizce? 20-30k arası başka önerilerinizi bekliyorum https://www.epey.com/laptop/karsilastir/899307-963429/acer-nitro-5-an515-58-52ka_msi-cyborg-15-a13ve-1478xtr/
  18. I

max 30k hazır sistem önerileri

arkadaşım için pc bakıyoruz max 30k monitör dahil sistem önerebilir misiniz? :)
  19. Vuudx

30K Civari Laptop Onerisi

Arkadaslar bana oyunda zorlamadigim surece ses cikarmadan kullanabilecegim 30k civari bi laptop onerebilir misiniz?
  20. Kaiser32

30K Bütçe sistem önerisi

30k bütçem var nvidia kartlı sistem arıyorum önerilerinizi paylaşabilir misiniz?
Top Bottom