Profesyonel olarak oynamıyorsanız 240Hz gereksiz olacaktır. Ve sisteminizde önemli. Çoğu zaman 240 ve üstü fps alabiliyorsanız tercih edebilirsiniz. Ama tavsiyem 144Hz İPS bir monitör almanız. Kalan paraya donanımıza harcama yapabilirsiniz.
Mobil için ayrı kulaklığım var JBL55BT kullanıyorum. Sadece oyun ve genel kullanım için gerekiyor. Şahsen çok şık bir ürün ama iade kabul eden bir satıcı yok o yüzden denemeye korkuyorum açıkcası.
Mici bana göre yeterli. Ufak bir yayıncıyım zaten genel kullanım olması yeterli. Hem konforlu hem de başarılı bir ürün. Ama garanti konusunda biraz problemi var SS'nin o yüzden G733 tercih etmek istemiştim. Sizce G733 nasıl?
Aslında genel kullanıcıyım o 3 istediğim şeyi karşılasın yeterli. Şahsen konfor ürünü aradığım için Arctis 9 olabilir bence. Bu fiyata daha iyisi ya da alternatifi var mı? Almışken en iyisini almak istiyorum da. Siz ne dersiniz?
Evet ağırlık çok önemli benim için. Konfor ürünü arıyorum denebilir. Logitech G733 düşünmüştüm ama iade kabul eden bir yer yok. Sanırım sadece Amazon üzerinden alacağım. Peki Arctis ile neden ses kasılmıyor pek? Bu fiyat aralığında başka öneriniz var mı? Cloud Mix ve Arctis Pro Hi-Res'e ne...
Oyunlarda ses kasmak en önemli şey benim için. 3 tane kriterim var. İyi ses kasmak, güzel müzik deneyimi, kaliteli mikrofon. Arctis bunu verebilir mi? Bir de amazon koşulsuz şartsız kulaklık iadesi alıyor değil mi?
Ama hangi modeli? SE mi Hi-Fi mi? ve Corsair'in yazılımı ICUE'nin düzgün çalışmadığını okumuştum. Bana biraz konfor ürünü lazım. Uzun süre oturduğum için rahat olması için. Arctis 9 nasıl sizce?
Neden bu acaba?
1617124105
Cloud 2'nin sadece wireless versiyonu diye biliyorum geliştirilmemiş.
1617124141
Teşekkür ederim. Başka fikri olduğunu düşündüğünüz kişileri etiketler misiniz? @Furkan Aslan
Genel olarak FPS oyunları oynuyorum ve iyi ses kasmak istiyorum. Çoğu zaman müzik dinlediğim için müzik anlamında da beni tatmin etsin istiyorum. Bass seviyorum ve seslerin anlaşılır olmasını istiyorum. Yayın yaptığım için mikrofonu kaliteli olsun istiyorum. Aldıktan sonra servisi başarılı bir...
Arkadaşlar 1.5 2 metre uzunluğunda ethernet kablosuna ihtiyacım var nereden alabilirim internetten de olur yeter ki kaliteli olsun bütçe sıkıntım yok. internet dışı da olur nereden alınabilir