Hocam dongke ile gecikme testi şöyle normalde ps salonuna gittiğimde orj kolla oynadığımdan daha seri hareket ettirebiliyorum ps salonunda mk11 oynadığımızda skilleri düzgün yapamıyordum ama burda öyle bir problem yok ama sizin için yapmaya çalışırım
Hocam haklısınız ve bende gc30 v2 kullanıyorum korkarak aldım çünkü ps kolundan farklı diye oynayamam sandım dahası daha iyi oynamaya başladım ve ps teki ağırılar bunda yok asıl diğer konu size şunu da belirteyim ek bilgi olarak verebilirsiniz kol aktifken şunu fark ettim r2 l2 tuşları yani rt...
Merhaba sizin önereceğinize göre sunucu toplamak istiyorum ve bana yardımcı olursanız sevinirim xenon işlemcili sistem toplayacağım 20TB depolama kullanacağım.
fiyat sizin önereceğinize göre değişecektir bir fiyat belli değildir.
Merhaba öncelikle ben hwmonitör yükleyip voltaj vs kontrolü yapmak istedim ve anakartımda vın4 vın5 ve vın6 olmak üzeri voltajları +0.033 de takılı kalmış durumda bu normal mi yoksa bir sıkıntı çıkarır mı.
Merhaba arkadaşlar anakartım asus prime x470-pro dur bu anakarta heatsinkler taş gibi şuan bendeki işlemcimi 4ghz üstüne çıkarmak istiyorum bu anakarta yeni geçtim nasıl yapacağımı anlamadım bilen varsa söyleyebilir mi?
Hocalarım anakart aldım x470 pro apu işlemci alıcağım 2.el olarak eski bilgisayarımı satacağım ve apuya geçeceğim eski bilgisayarımdan kat kat daha iyi olacak onda kesin bir bilgi var.
İletişim için discord
(OREEMER │「Muhammed」#3944)
https://www.itopya.com/gigabyte-geforce-rtx-2060-d6-6gb-gddr6-192-bit-ekran-karti_u13765
RTX ekran kartlarına bakayım dedim akakçe'den bakıyorum en düşük fiyat colorfulun 6136tl ye var itopyada 5999TL şuan isteyen kontrol edip alabilir.
Bende ırak gidecem fiyatlara bakayım dedim ordan almayı...
Merhaba ben 2 gün önce B450 M-H modeli anakartı aldım ve win 10 formatı atım ama normal boot edemiyorum windows boot seçmeden boot etmiyor harddisk başa getirince biostan reboot devices system boot hatası alıyorum.