- Bütçe
- 500
Selamun aleykum öncelikle sizden istediğim acaba bu kasa alınır mı? Alınırsa kalitesi nedir ve fiyatıda uygun gördüğüm için istiyorum eğer olmazsa rgbli mesh kasa önerebilir misiniz? fiyat bandı 400-500 TL arası.
Hocam digerlerine bakınca pek hoşnut olmadım eger ulaşabilirsem vatanda bakacağım 240mm sıvı soğutma uyumlu olması benim için önemli çünküAçıkçası ürünü bilmiyorum ve konusunu da görmedim ama bunları öneririm.
Gametech Velar Mesh 4 Fanlı ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Gametech Velar Mesh 4 Fanlı ATX Oyuncu Kasası fiyatlarını Akakçe ile takip et! Gametech Velar Mesh 4 Fanlı ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.comDark Raider DKCHRAIDER RGB ATX Fanlı Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Dark Raider DKCHRAIDER RGB ATX Fanlı Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Dark Raider DKCHRAIDER RGB ATX Fanlı Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 1.259,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Vatandan alma pahalı oluyor gereksiz.Hocam digerlerine bakınca pek hoşnut olmadım eger ulaşabilirsem vatanda bakacağım 240mm sıvı soğutma uyumlu olması benim için önemli çünkü