Garantisi yok. Çalışır durumda herhangi bir sorunu yok. Kablosuz kulaklık almak istediğim için satıyorum. Üst deri kısmı soyulmaya başlamıştı baya bir de atmıştı kendini bende temizledim onun dışında görsel bir kusur yok .
Bilgisayar yeni açıldığında ses dengesi bu hale geliyor el ile düzeltebiliyorum tabi ki ama eskiden böyle bir şey olmuyordu. Bu sorunun çözümü ile fikri olan varsa yardımlarınızı bekliyorum.
Başlıkta belirttiğim gibi bir olay mümkün mü ekstra bir dil kullanmadan yapabilir miyim böyle bir şey ?
site<c#<SQL
Amaç: Eğer mümkünse kafamda ki plan şu SQL database oluşturduğum fiyat listesini her uygulamayı çalıştırdığımda belirttiğim sitede tarayıp güncel fiyatını sunmasını sağlamak
Aslında IPS tercih ediyorum yani 7/24 FPS oynamıyorum sonuçta günlük kullanımda da tatmin etmeli ben bir tane buldum sence bu nasıl https://www.hepsiburada.com/asus-vg279qm-27-280hz-1ms-hdmi-display-full-hd-ips-monitor-p-HBV00000QY97T
Monitör tavsiyelerinizi bekliyorum.
24/27 olabilir boyut olabilir
Bütçe:
En Az 3000
En Yüksek 4000
Favori markam: ASUS
MSI gram sevmiyorum bedava verseler almam :D (bilginize)
Mesela bir dükkan ürün takibinde çok zorlanıyor bunun için bir stok takip sistemi yapabilirsin. Bu bir sorun var ve çözüm demek. Ama bu tip konuları yapan çok var
Ekran kartı bulunmadığı için aslında topladığının aynısını yaptım ama satan yok yani
1614007555
Ekran kartı bulunmuyor ya
1614007707
Oyun amaçlı kullanılacak
@Abdullah Hacıgül
Intel sistem toplamasında kullandığı kablo yurtiçinde zaten bulamadım yurtdışında bildiğim sitelere baktım orda da bulamadım bu kabloyu nasıl temin edebiliriz bilen var mı ?