Hani yeni olsun falan tipi de fena değil motoru güzel Aveo ile aynı sanırım motoru70K parada Puntomu alınır 70K paraya Fiat alınmaz hatta bana kalırsa Gül gibi WW bora,golf 4 varken!
Kusura bakma kardeş başka bir forumda bi arkadaş da aynı konuyu açmıştı 70 k araç diyede onla karıştırdım vallaha kusura bakma özür dilerim.Araçlara gelirsek Aveo seçeneklerim arasında var fakat babam fiata yanaşmak istemiyor neden anlamıyorum tekrardan kusura bakma.Hani yeni olsun falan tipi de fena değil motoru güzel Aveo ile aynı sanırım motoru
O zaman niye soruyon sen kararını vermişsin temiz bora al
Sıkıntı yok dostum canın sağolsunKusura bakma kardeş başka bir forumda bi arkadaş da aynı konuyu açmıştı 70 k araç diyede onla karıştırdım vallaha kusura bakma özür dilerim.Araçlara gelirsek Aveo seçeneklerim arasında var fakat babam fiata yanaşmak istemiyor neden anlamıyorum tekrardan kusura bakma.
Beğendiysen aracı pazarlık yapılır aklında bulunsunHocam eyw 76 ya kadar çıkamam
Hocam Ben Olsam Golf 3,Clio Veya Megane 1 bakardımDostlar ufak bir sorum olacak bizim bütçemiz de 60 bin şu modeli https://www.sahibinden.com/ilan/vas...00-kmde-degisensiz-masrafsiz-952147580/detay/ düşünüyoruz bilgisi olan var mı?
5 Parça boya değişen yok dimiBeğendiysen aracı pazarlık yapılır aklında bulunsun
hocam konyada olduğumuz için bu modeli de babam beğendi bu yüzden bunu alacağız büyük ihtimal gene de teşekkür ederim öneriniz için.Hocam Ben Olsam Golf 3,Clio Veya Megane 1 bakardım
Mesaj otomatik birleştirildi:
5 Parça boya değişen yok dimi
aynenHocam Ben Olsam Golf 3,Clio Veya Megane 1 bakardım
Mesaj otomatik birleştirildi:
5 Parça boya değişen yok dimi