Arama sonuçları: *

1. Swerv

Sporda 2. ay'ım Almam Gerekenler Nedir?

tamamdır onu alayım indirim ne kadar süre devam edecek?
  2. Swerv

hocam aromalı sevmiyorum ya sade yok mu
  3. Swerv

maalesef damak zevkime hiç uymuyor o yüzden omega 3 vitamini almıştım aslında. O da bitmek üzere yenisini alacağım.
  4. Swerv

Sevgililer Günü Hediye Tavsiyeleri | Sen ne aldın?

bil bakalım ne eksik :d
  5. Swerv

Çözüldü✓ 64 GB veya 32 GB RAM, Oyuncu Notebook'una yeterli midir?

32 yeterli oyun için.
  6. Swerv

kesinlikle bcaa nın bir işe yaramadığını düşünüyorum bende, supplementlere gerek yokmuş evet, creatine ve pre workouttan memnun kaldım, önerdiğin vitaminler var mıdır? genel sağlık için. Çok fazla meyve sebze ve deniz ürünlerini kullanmıyorum.
  7. Swerv

eyw canım teşekkür ederim, valla herkes öyle dedi zaten yeni başladığım için acele etmişim, neyse varken bitene kadar kullanıyorum, creatine'in etkisi güzel oldu, pre workout ilk kullandığımda işe yaradı fakat çok işe yaradığını söyleyemeyeceğim artık, 2-3 ölçek falan atmam lazım sanırım anca...
  8. Swerv

arkadaşlar, şuanda supplementlerim var, creatine, protein tozu, pre workout, bcaa (çok gerek yokmuş bunu almasam da olurmuş) omega 3, multivitamin, zma vitaminlerim var. almamı önerdiğiniz supplement var mı? amacım yağ oranımı düşürerek kütle kazanmak ve sağlıklı olmak. ayrıca spor...
  9. Swerv

Romantik Anime Önerisi

darling in the franxx
  10. Swerv

Mavi Ekran Mavi ekran yememin sebebi nedir? (Minidump)

çok kurcalama 3600mhz'e alma gecikme değeri oldukça yüksek, 3400 veya 3200 de kullanabilirsin bu kadar takma performans farkını hissedemezsin zaten.
  11. Swerv

Mavi Ekran Windows gitti pc yardim

format atarken mavi ekran mı yiyorsunuz?
  12. Swerv

Mavi Ekran Windows gitti pc yardim

flash belleğinizi format usb'si haline getirip format atın.
  13. Swerv

MONİTÖR RENK AYARLARI NASIL OLMALI

parlaklığı kendinize göre ayarlayabilirsiniz, karşıtlık 50 de kullanın, netlik size bağlı, masaüstünde iconlar çok keskin geliyorsa düşürün, çok bulanık geliyorsa arttırın (göz zevkinize kalmış) ne bulanık ne çok keskin olmalı, renk sıcaklığını normale alın, eğer renk canlılığı çok az geliyorsa...
  14. Swerv

CS2 İÇİN EKRAN KARTI

bulabilirsen 4060 ti 16 gb senin için iyi olur genel anlamda, bütçende varken.
  15. Swerv

Mavi Ekran Mavi ekran yememin sebebi nedir? (Minidump)

önce ki nvidia sürücüsüne geri dön. öyle dene, ayrıca disk sağlığında azalmış olabilir disk sağlığıda mavi ekran gibi sorunlara yol açabiliyor, hdd sentinel indirip kontrol edebilirsin.
  16. Swerv

5600X İle stok soğutucu sorun olurmu

5600x alacağına 5600 alıp yanında soğutucu al, aralarında fazla performans farkı yok, hem soğutucun olmuş olur.
  17. Swerv

MONİTÖR RENK AYARLARI NASIL OLMALI

tüm hepsini ss atar mısınız görüntü kısmında ki
  18. Swerv

EN İYİ TELEFON HANGİSİ VE NEDEN?

samsung a34 çünkü ben kullanıyorum.
  19. Swerv

Harry potter olum yadigarlari 1 ve 2 nerden izlenir

dizipalde hem dublaj hem altyazılı var oradan izleyebilirsin
  20. Swerv

Yardım 25k-30k Laptop Önerir misiniz?

arkadaşlar aynı cihazları atmanıza gerek yok görüyorum teşekkür ederim :D