Arama sonuçları: *

1. D

Superonline 1000 Mbps geçiş yaptım alamıyorum

Kayıplar illaki oluyor hocam
  2. D

Turknet bunu sağlıyor o yüzden yıllardır kullanıyorum turkcell de kullanırım var olsa
  3. D

Bende aynı şekilde kayıplı alıyorum tam performansı almak çok zor kullanılan kablodan tutun saha dolabına varıncaya kadar fark ediyor. Türknet ve Turkcell alt yapısı var ise güzel bir deneyim sunuyor 1000 mbps de özellikle türknet 1000/1000 kayıp olsada doyurucu hızlara çıkıyor Turkcell de öyle...
  4. D

Müşteri hizmetleri ile henen görüş reset atsınlar düzeltebilir 1740635168 Hocam en stabil ethernetle alırsın bende 1000 mbps kullaniyorum alınmıyor kablosuzda müşteri hizmetleri ilede görüştüm onlarda doğruladı ISS de çalıştım işin içinden gelen biriyim 1740635403 Illaki kayıp olur hızda...
  5. D

Sistem tavsiyesi Yardım (Taksitli alıncak) 44-47 k arası

Yani fiyat ve vram avantajın olur dlss gerekli değilse yani Nvidia'nın sunduğu tüm teknolojileri kullanmıyorsanız AMD ekran kartı alıp bakın keyfinize derim.
  6. D

Gayet iyi hocam yine sonuçlar 1000mbps nin tamamını alman zor ben hiçbir ISS de %100 kapasitede kullanıldığını görmedim hep o hızlara yakın gelir paketin. 1740608647 Kablosuz 1000 mbps zaten alamaz hocam hız olarak çok yüksek hız alamaz büyük ihtimalle 1740608729 Hocam takıldığın nokta ney...
  7. D

Sistem tavsiyesi Yardım (Taksitli alıncak) 44-47 k arası

7800xt li sistem al daha iyi hocam gamingentr de var hem daha ucuza gelir
  8. D

Anakartıma bu ramler uyar mı?

Anladım ufakta olsa ihtimal varmış uymama single kit 2 adet aynı olsa dahi dual kit alınması tavsiye ediliyor da dual de listede gözükmüyor 2x16 değilde listede 1x16 gibi gözüküyor dual kit alsam sorun olur mu acaba uyum kısmında
  9. D

Hocam hangisini alayım sistemim siyah ana renk fark etmez 5070ti 5080 yada 9070 I bekliyorum yıl sonuna doğru alacağım ekran kartı hamgisini alayım sizce renk ve MHz olarak CL 30 alayım diyorum 6000 MHz yeter mi 1740573443 Hocam anakartıma 2 slot yer varda 2 ram takılabiliyor sadece dual kit...
  10. D

https://www.vatanbilgisayar.com/xpg-32gb-2x16gb-lancer-beyaz-ddr5-6400mhz-cl32-1-40v-rgb-pc-ram.html https://www.vatanbilgisayar.com/xpg-32gb-2x16gb-lancer-beyaz-ddr5-6000mhz-cl30-1-35v-rgb-pc-ram.html...
  11. D

Baba yapışın 4080'ler geldi,!

Stoğu çürüttüm resmen eyvallah 1000 adet sipariş geçtim satıcının bir daha sırtı yere gelmez
  12. D

Mevcut sistemimde upgrade için öneri

Merhabalar mevcutta özelleştirmesiz bu sistem var elimde 9070 yada 5080 5070 ti gibi ekran kartına geçeceğim ekran kartı hariç upgrade edebileceğim parça önerisi lazım. Mevcut sistemim...
  13. D

5070 ti mı 4080 mi almalıyım

Acele etmeyiniz piyasa oturana kadar çok kolay yemleniyor insanlar şuan alınmaz 5000 serisi piyasa oturunca araştırıp alınmalı.
  14. D

İKTİDAR TARAFINDAN SAKLANAN EĞİTİM SİSTEMİNDE BÜYÜK SORUNLAR 🚨

Yine batirirlar gibime geliyor değerli büyüklerimizinde aklı yine celinmezse kazanabilirler gibi bu sefer
  15. D

Göreceğiz seçimde aynı lacuvertler mı değiller mi
  16. D

Yerine muhalefet kanadıda gelse geri dönüş olmaz hocam
  17. D

Ya sokakta konuşulan dille derste öğretilen arasında ciddi fark var iğrenç bir sistem
  18. D

Mesela ülkede yabancı dil adam akıllı öğretilmiyor müfredata sıkıştırmışlar 3 5 bir şey salla geç sonra okuyan dil bilmiyor
  19. D

Ya sende haklısın da hocam yeri ve zamanı vardır böyle şeylerin bilmiyorum forumda böyle tartışmalar vb şeyler yasak mı serbest mi de kafa dağıtmaya giriyorum yeni bir şeyler var mı vesaire diye karşıma bu çıkıyor yada buna benzer şeyler mesela sadece burası özelinde değil bir çok yerde denk...
  20. D

Gereksiz buluyorum bu tartışmaları forumda bilmiyorum herkesin kendi görüşü de görmek dahi moralimi bozuyor yeter diye bağırasım geliyor.
Top Bottom