Arama sonuçları: *

1. D

FPS vb oyunlar için monitör tavsiyesi

G24f2 gigabayte MSI g244f e2 24g4x AOÇ samsung g5 yada 6 olması lazım 240 hz 1080 p kullandım 2k da Asus Rog strix ve dell kullandım biliyorum markaları fena değiller dell mı alsam diye düşünüyorum açıkçası çok iyiydi 1738934774 Hocam 240 hz mi 280 mı acaba lenovo çok oneriyorlardi bir ara...
  2. D

Başka öneriniz var mı hocam
  3. D

Enermax liqmaxflo sr 360mm sıvı soğutma 1949TL 🔥 Amazon vadesiz 3 taksit🔥

Anladım teşekkürler hocam 🥲😂
  4. D

Enermax liqmaxflo sr 360mm sıvı soğutma 1949TL 🔥 Amazon vadesiz 3 taksit🔥

Hocam marka hakkında bilgi almak istiyorum da psu ve kasa kalitesi nasıl acaba yeni sistemde o varda kasa ve psu üzer mi marka
  5. D

FPS türü oyunları ağırlıklı oynuyorum 165 180 hz 1080p yada 2k f/p ghosting ölü pixel çıkmayan uzun ömürlü 24 27 inch monitör arıyorum. Önerilerinizi bekliyorum. 1080 p 3-5500 arası bütçe 2k için 8 -8.5k maks 4060 ekran kartım ile takılcam. İleriye dönük 5000 serisi ekran karta gecicem. Uyguna...
  6. D

FPS oyunlarında takılmalık sistem aldım eksiklerim yada bir hatam var mı?

26k ekraan kartsız ediyordu hocam 🥲 dizdigim sistem o yüzden dedim almışken işlemci önceden kullandığımın aynısı olsun istedim idarelik sistem tek korkum enermax kasa ve psu üzer mi?
  7. D

Bütçem var ama 5000 serisi alana iadar idare etsin diye şu anlık kiistım valo CS2 chivalry 2 vb oyunlar ağırlıklı oynucam 1738918460 Birde hocam psu kasa enermax üzer mi köklü ve kaliteli firma diyorlar ana ilk defa kulllanicam
  8. D

Merhabalar 5000 serisi piyasa stabil hale gelene kadar kullanmayı planlıyorum sistem gg mı ez mı ? Enermax psu ve kasa özelleştirme yapmadan aldım . Sistem linki...
  9. D

🔥RUST 9.49$ %50 indirimde 🔥

Oynatır
  10. D

20-30 k civarına sistem önerisi

Hocam çok kararsız kaldım ne yapsam acaba gaming gen tr de 3 4 sistem buldum ekran kartlı biri 27 28 civarı r5 7600 islemcili diğerleri r5 5600 r5600x
  11. D

Satayım kardeşim hesabı sana
  12. D

🔥İndirim Honor 200 12/512 + Kulaklık 20.299 TL 🔥🔥

Xiaomi note8 prodan honor 200 e geçmem için sebepler neler mesela?
  13. D

Oyun gayet güzel her ne kadar indirimde de olsa kazık fiyat ama eskiden almayanlar için güzel indirimli bir kazık fiyat 30 steam hesabım var hepsine neredeyse almisimdir hesapların patlamasına önlem olarak yedek hesaplarım mevcut.
  14. D

20-30 k ekran kartlı veya ekran kartsız Hazır ve toplama sistem için öneri

Kendime sistem arıyorum bir yandan ekran kartsız düşünüyorum 5000 serisi piyasası normalles3ne kadar GeforceNow aboneliğim var ultimate 4080li bir yandan da aboneliğin yanında idarelik olsun diye hazır sistem arıyorum bir kaç tanesi arasında kaldım.Amacım piyasa sakinleyene kadar götürecek sonra...
  15. D

Kingdom come deliverance oynanır mı?

Gayet güzel single ilk oyunu diyorsanız sarıyor
  16. D

Hocam sana zahmet gamın gen tr de ne önerir sin sistem olarak? Hazır yada toplama
  17. D

Şuan dışarıdayım eve gidince daha detaylı bakıp karar vericem hocam birde monitör öneririmisiniz 1080p
  18. D

Birde hocam ekran kartsız buildde önerdiğiniz ram expo mu acaba diyorlarki expo ram AMD buildli işlemcili sistemde daha stabil daha yüksek performans veriyor diyorlar
  19. D

Anladım psu nasıl hocam güvenilir mi kasa Max ne destekler anakart ve ekran kartı boyutu olacak
Top Bottom